Till salu inom: ”

zumba kläder sverige säljes

Tidigare annonser till salu

Övrigt, stl. One size, dam HEJ, Jag samlar in all typ av kläder och skor och skänker dem till dem som behöver och har nytta av det. Så om du/ni har lite kläder eller skor över i era garderober och skohyllor och vill hjälpa det fatiga folket så kan ni ringa mig och via mig skänka och göra lycklig någon som inte har inköps möjligheter. Intresserad av all typ av kläder, skor, gardiner, mattor mm Jag kan hämta ifrån er som bor inom blekinge eller stå för frakten om ni ska skicka från hela Sverige Kontakt via e-mail eller telefon. har möjligheter att ta emot stora och små parti Övrigt, stl. One size, herr skulle vara tacksam om ni ställer upp
Det är engelskt/spanskt tal på filmerna. Först till kvarn !! FRI FRAKT INOM SVERIGE!! Orginal Boxen innehåller 4 dvd-skivor med 4 stycken träningsprogram. Inplastat helt nytt. Beginners: Lär dig grunderna till varje rytm och dans på ett sätt som är lätt att följa. Abs, buns and thighs: En lustfylld och rolig workout med utvalda, effektiva övningar för att träna typiska problemområden som mage, rumpa och lår. Advanced: Ett fullständigt träningsprogram för hela kroppen i högt tempo med den bästa musiken och bästa danserna, inklusive salsa, merengue och även med flamenco. Power: En kaloriförbrännande explosion! Den här dvd:n kombinerar de bästa rörelserna och rytmerna för en maximal kaloriförbränning. Zumba Fitness liknar ingen annan träningsform som du har provat förut! Sedan denna unika träningsform introducerades i USA 1999 har det blivit en av de snabbast växande dansbaserade träningsformerna i landet. Människor i alla åldrar faller för de smittande rytmerna, de enkla dansrörelserna och de fantastiska resultaten. Vänta inte utan prova Zumba fitness för att hitta formen och gå ner i vikt på ett roligt sätt! Träna och njut samtidigt! SNABB OCH FRI FRAKT INOM SVERIGE!! Säkra betalninglösningar.. Internetgirot, Paypal, Payson. Skickar med posten, 1dag leverans.
Övrigt, stl. 110/116 (4-6 år), unisex Ett set forbollskläder. shorts, tshirt, o keps.... stl 110/116 På kepsen står det sverige.... På tröjan står det 10 på bröstet och på ryggen står det Sweden.... Shortsenär helt blå... Köparen betalar frakten. Alla kläder är hela och i jätte fint skick, inga fläckar.... 100:-
Överdel & Body, stl. 62/68 (2-6 mån), pojke Kläder i stl. 62 2 st bodies blå/vit 50:-/st Body röd/vit/turkos 50:- Byxor, stl. 62/68 (2-6 mån), pojke Byxor röda i bomull 40:- Byxor blå velour 50:- Kläderna kan skickas inom Sverige mot att köparen betalar frakten.
Symposion/Kulturhistoriskt Förlag. 1996. 206 s. Inbunden. Laminerat kartonnage illustrerade pärmar. 22.3x15cm. 443 gram. Mycket gott skick. Laminatskyddad biblioteksutgåva, absolut hel och fläckfri. Illustrationer. Svårfunnen. Baksidestexten: "Ungdom i nya kläder är en bok som beskriver hur unga människor i 1940-talets Sverige tog del i den moderna ungdomskulturens framväxt. Under benämningen ´Dansbaneeländet´angreps ungdomens fritidsvanor av vuxna som oroade sig bland annat för kommersialismen och en tilltagande normlöshet. I kontrast till vuxenvärldens moralism visar författaren hur dåtidens unga själva upplevde och använde sig av fritidsutbudet. V i får en livfull och sinnlig skildring av dansbaneliv och biobesök samt möter swingpjattar och andra klädintresserade. Under denna period blev ungdomskulturen mer internationellt inritad, mycket tack vare jazzmusiken. I boken berättar unga hur de greps av swingen och startade egna orkestrar. Här diskuteras vidare hur den unga generationen såg på kroppoch sexualitet, en av dåtidens brännbara frågor. Till tidens idéer hörde också att människor skulle hävda sig själva som individer. Vi möter såväl klassresenärer som ungdomar som söker alternativa ´karriärvägar´ inom nöjeslivet.