Till salu inom: ”

zlatan ibrahimovic matchtröja ajax säljes

Tidigare annonser till salu

Med sina egna ord berättar han om papporna från den fina sidan av stan som försöker få honom utslängd från Malmö FF. Han berättar om kampen och striderna i Ajax, om köpet till Juventus, succén i Italien och spelskandalen som höll på att förstöra hans karriär. Han berättar om Inter och segrarna, om Mourinho, målen och de stora stjärnorna. Han berättar om Helena, barnen och om livet bakom strålkastarljuset. För första gången avslöjar han precis vad som hände med Pep Guardiola i Barcelona. I Zlatans egen självbiografi får vi det rafflande spelet bakom klubbytena. Vi får en insyn i den absoluta toppfotbollen vi aldrig fått förut. För första gången får vi hela sanningen om Zlatan Ibrahimovic. Albert Bonniers Förlag.2011.Inbunden.422 (9) sidor.Skyddsomslag.Rikt fotoillusterad.Format 201 x 163 x 31 mm Vikt: 640 g.Språk:Svenska.Absolut nyskick.Frakt (M-påse) via Posten 45 kronor.(Sverige).
Albert Bonniers Förlag. Första uppl. Sjätte tryckningen. 2011. 421 + 7 s. Inbunden med skyddsomslag. Förlagets svarta pappband. 20x16cm. 649 gram. Mycket gott skick. Prydlig namnetikett på främre försättsbladet. I JAG ÄR ZLATAN IBRAHIMOVIC ger Zlatan Ibrahimovic en helt ny och skakande bild av uppväxten i Rosengård. Med sina egna ord berättar han om papporna från den fina sidan av stan som försöker få honom utslängd från Malmö FF. Han berättar om kampen och striderna i Ajax, om köpet till Juventus, succén i Italien och spelskandalen som höll på att förstöra hans karriär. Han berättar om Inter och segrarna, om Mourinho, målen och de stora stjärnorna. Han berättar om Helena, barnen och om livet bakom strålkastarljuset. För första gången avslöjar han precis vad som hände med Pep Guardiola i Barcelona. I Zlatans egen självbiografi får vi det rafflande spelet bakom klubbytena. Vi får en insyn i den absoluta toppfotbollen vi aldrig fått förut. För första gången får vi hela sanningen om Zlatan Ibrahimovic. Illustrerad med foton i svartvitt .
Bonniers 2011. Tredje tryckningen. Inbunden förlagsband. Mycket fint skick. Skyddsomlag i bra skick................. // I Jag är Zlatan Ibrahimovic ger han en helt ny och skakande bild av uppväxten i Rosengård. Med sina egna ord berättar han om papporna från den fina sidan av stan som försöker få honom utslängd från Malmö FF. Han berättar om kampen och striderna i Ajax, om köpet till Juventus, succén i Italien och spelskandalen som höll på att förstöra hans karriär. Han berättar om Inter och segrarna, om Mourinho, målen och de stora stjärnorna. Han berättar om Helena, barnen och om livet bakom strålkastarljuset. För första gången avslöjar han precis vad som hände med Pep Guardiola i Barcelona. I Zlatans egen självbiografi får vi det rafflande spelet bakom klubbytena. Vi får en insyn i den absoluta toppfotbollen vi aldrig fått förut. För första gången får vi hela sanningen om Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic matchtröja Ajax!