Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Följ med Run China på en annorlunda och spännande resa till Beijing och Inre Mongoliet som kan kombineras med löpning och mountainbike. I Beijing upplever vi sevärdheter och historiska världsarv såsom Kinesiska Muren, Himmelens Tempel och Den Förbjudna Staden. I Inre Mongoliet väntar en orörd natur med vidsträckta grässtäpper och fantastiska vyer. Resenärer kan delta i Grassland Extreme Marathon (löpning) och Genghis Kahn MTB Adventure (mountainbike). Evenemangen har både långa och korta sträckor anpassade så att både vanliga motionärer och elit kan delta. Omgivningarna erbjuder flera sevärdheter och aktiviteter såsom ridning, mongolisk brottning, boende ute på grässtäpperna i mongoliska Yurts m.m. I priset ingår flygresor, transporter, hotell ( inkl. frukost), utflykter och måltider i programmet, samt visum till Kina. Läs mer om resan och ladda ner broschyr på www.runchinatravels.com
Säljer min yurta på 36 kvm. En unik byggnad/tält med många möjligheter! Har använt den som café 1 sommar och loppis 1 sommar. Detta ingår: Ihopfällbar spaljé (väggar) Tak av stag av gran Två spegeldörrar Vägg- och takduk Duk till röklucka Trallgolv Yurtan är ca 1,7 m utmed väggarna och ca 2,5 m högt i tak i mitten. Tältet är en riktig publikmagnet och många stannar upp för att titta extra på det och ställa frågor. Ring eller maila vid frågor eller om du vill se fler bilder.
Autentiska/exotiska mongoliska yurtor som är portabla, miljövänliga och bekväma i alla årstider till SALU eller UTHYRNING. Yurtorna kan användas för camping, utställningar, mässor, marknad, trädgård, kalas, som tillfälligt eller permanentboende, en jakt- eller skidstuga, ett gästrum, eller som yoga- eller meditationsstuga mm... Yurtorna är handgjorda i Mongoliet och består av trästomme som är handmålade, filtisolering och vattentät canvas. Storlek: ca 27,00 m² Diameter 5,80 m Pris: från 3000 kr Mer info: www.mongolyurt.se Kan endast kontaktas via mejl.
Säljer mitt originella tält på 36 kvm. En unik byggnad/tält med många möjligheter! Har använt den som café 1 sommar och loppis 1 sommar. Kan med fördel användas som partytält eller varför inte för yogaklasser? Detta ingår: Ihopfällbar spaljé (väggar) Tak av stag av gran Två spegeldörrar Vägg- och takduk Duk till röklucka Specialutformat trallgolv finns att köpa till. Yurtan är ca 1,7 m utmed väggarna och ca 2,5 m högt i tak i mitten. 6 m i diameter. Tältet är en riktig publikmagnet och många stannar upp för att titta extra på det och ställa frågor. Tältet ser verkligen häftigt ut både nära och från håll! Ring eller maila vid frågor eller om du vill se fler bilder. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tält hilleberg akto 2500:- Sovsäck the north face blue kazoo -7 dun 900:- Sovsäck the north face yurt +4 dun Lätt 585gr kort dragkedja 800:- Kök msr whisperlite 500:- Kök jetboil 500:- Skickas ej Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.