Till salu inom: ”

yorkshire terrier säljes

Tidigare annonser till salu

Vi har världens snällaste Yorkshire Terrier som är 5 år. Denna Yorkshire terrier har varit en utställningshud och har en mycket fin stamtavla där hans föräldrar har varit champions. Vi är tyvärr tvungen att lämna honom då vi inte längre har tid att ta hand om honom. Hunden heter Hugo och är van andra tikhundar. Han är väldigt lugn och kärleksfull som gillar att gå promenader. Givetvis är han frisk och mår bra. Vår önskan är att han ska komma till ett kärleksfullt hem. Hör gärna av er om ett äkta intresse finnes.
Jag säljer min 15 veckor gamla ögonsten på grund av tidsbrist. Veterinärbesiktad. Vaccinerad. Chipmärkt. Avmaskad. Försäkrad Registrerade i jordbruksverket. Elvis är en renrasig Yorkshire Terrier med stamtavla. Han är nästan rumsren och kan grundkommandom som sitt, ligg, vänta osv. I priset ingår alla tillbehör som bädd, leksaker, foder som räcker i minst 8 månader, transportbur osv. ENDAST SERIÖSA KÖPARE SOM HELST HAR ERFARENHET AV HUNDAR!
Måste tyvär göra mig av med min underbart lilla söta Yorkshire terrier. Hon är 4,5 mån,och går inte ihop med en utav mina andra hundar.Hon är nästan helt rumsren,går bra i koppel och kommer vid inkallning.Hon är chippad,fullvaccinerad och har även pass till henne så att hon kan åka överallt i världen.Ser helst att det är någon med tidigare erfarenhet,för det innebär en del pälsvård mm.Dock fäller inte denna rasen,men kräver ändå både klippning och borstning.Hon blir en liten tik på ca 2.5 kg som vuxen.Vem kan motstå denna lilla underbart söta hund. Endast seriösa gör sig besvär. Pris:5000:-
Luna er en trevlig glad og lekful yorkshireterrier valp, Hun er raseren men utan stambok. Hun er 6 månader gammel. Hun behövar nyt hem för jag kan inte ta hand om henne som behövs. Hun har väske, leksaker och vinterkläder samt kobbel och alt en valp behöver utan hem. Hun er vaccinerat, tickbehandlad och har microchip. Jag svarar helst email eller text. Inte telefon.
Hejsan! Måste tyvärr sälja min lilla Chloè (Hona) pga flytt. Hon är ett år gammal, väldigt livlig och lekfull samt mycket kärleksfull av sig. Säljs endast till seriösa, ser gärna att ni skirver ett mail och beskriver vem ni är, hur ni bor osv. Pga att jag inte vill att hunden ska till vem som helst och att hon ska få ett bra nytt hem, såklart! Vid intresse så kan även fler bilder skickas! Når mig bäst via mail, annars går det bra att ringa mellan 14:30 - 20:00 Pris 2500:-