Till salu inom: ”

yamaha gitarr säljes

Tidigare annonser till salu

Hej Jag säljer nu min gitarr som jag hade då jag lärde mig att spela. Detta är en akustisk gitarr med märket Yamaha. Den är lite mindre i modellen då den är till för att man ska ha den då man börjar spela. Jag köpte den för 1600 kr för 4 år sedan. En sträng är sönder på den, detta tar kanske 1 dag att laga för max 100 kr därav sänker jag priset från 800 till 700. Vid snabb affär kostar den 600. Har ni några frågor var inte rädd för att höra av er. Carl
Akustisk gitarr av märket Yamaha CG101A med nylonsträngar säljes pga flytt. Snart 3 år gammal. Använd endast ett fåtal gånger och är i nyskick. Två av strängarna byttes häromdagen. Nypris ca 3200:-, säljes för 1500:-. Väska och stämapparat medföljer. Vid intresse är du välkommen att ringa eller maila mig. Jag är på semester fr o m onsdag 25. maj t o m torsdag 2. juni vilket medför att jag inte kommer kunna svara i telefon. Men maila gärna så svarar jag så gott jag kan. Adress: Ättehögsgatan 7F Med vänliga hälsningar Edith
Jag har nu tagit steget att sälja min gitarr som tyvärr stått och dammat i ett par år. Det är en nylonsträngad gitarr som är väldigt bra för nybörjare. Tror att det är en Yamaha som är köpt på Musikbörsen för ca 1100 kronor, jag säljer den för 800 kronor. En av strängarna är av men det är bara att köpa nya och dom är lätta att sätta på. Extra strängar medföljer dock inte av den som är av. Med gitarren får du ett softcase, plektrum och gitarrställ.
Yamaha Grand Concert. GC-10A. 1981. Handbyggd klassisk gitarr från Yamahas Pro-serie. Solid Cederlock och Rosewood. Mkt vacker klang, lång sustain, väldigt starkt ljud, bra balans, fet ton, fantastisk attack och kraftfull bas. Bra skick, små märken på locket men inget som påverkar tonen eller gitarren i övrigt. Utklassar många handbyggda instrument i ton och spelbarhet. Måste upplevas, kom och testspela den i Huddinge. Har kostat 21 000 kr. Original hardcase ingår. Säljes billigt: 11 500 kr.
TRANSPORT KAN ORDNAS!!! SNYGGT SLITEN YAMAHA KOMBO MED SJUKT VINTAGE FLÅS 1500 KR 15 TUM ELEMENT (JA 3802 120W-360W) IBANEZ AEG8 E-NT EL AKUSTISK GITARR MED STÄM APPARAT & EQ TRÄFÄRGAD NY STRÄNGAD 1200 KR (nypris Thomann 2.226,- exkl frakt) IBANEZ AE800 GS GRÅ-MILERAD SUPER SLIMMAD HALS, HALARE ÄN FISK 2100 KR SÄLJES SÅ HÄR BILLIGT PGA FLYTT!! EJ MAILSVAR!!!!!!!