Till salu inom: ”

yamaha big wheel honda fat cat säljes

Tidigare annonser till salu

Klassiker i skapligt bra bruksskick sitter ställbara Marzocchi dämpare= dyra som är att föredra om man ska skjutsa original dämparna känns då mjuka och sladdriga. På bilden sitter inte original 4 till 4 sytemet på men det kommer att monteras dit i dagarna. Renoverade förgasare -10+synk Säljes i första hand MEN kan tänkas byta mot besiktad och klar Volvo Pv,Amazon,Golf cab87-,Audi GT coupe`-87,88 möjligen-89,90 dock bara 2,3 eller båt med motor för fyra pers.eller som delbetalning Yamaha Big wheel,Honda Fat Cat. Övriga förslag mailas tack. För att komplicera det hela så har jag även en Beta trial 50cc som går att väva in i det hela om tycke uppstår. Ps, är både mek ock svetskunnig men vill inte tillbringa sommaren i garaget så inga VRAK tack!.
Är ute efter en yamaha big wheel eller en honda fatcat. ev suzuki van van har ni en? vet ni någon so har en? eller har ni en i delar? allt av intresse! Maila foto och info!
Min BW brann upp i garage brand. söker nu en ny. Vill köpa en Yamaha Big Wheel eller Honda FatCat. Har du en att sälja ring mig, jag är intresserad. MVH Nicke