Till salu inom: ”

yamaha aerox styre säljes

Tidigare annonser till salu

Hej, nu ska min vackra pärla bort och de med en tår i ögat. jag köpte moppen för ungefär ett år sen och då började jag direkt plocka isär moppen och kolla satt allt var schysst men när jag ändå höll på så tänkte jag att jag ändå kunde byta ut de mesta så nästan allting är utbytt mot nya original grejer. Så moppen är i topp skick och knappt körd efter de. Har också lagt ner nästan 4 tusen på lack och styling, lackningen är inge amatörlackning som på dem flesta andra moppar utan en riktig lackerings firma som har gjort. Ni får med orginal styret om det önskas. Fler frågar ring eller mejla!
Tja säljer nu min aerox med en tår i ögat.. Haft den i ett år nu och har aldrig krånglat. Varför jag säljer den är pga jag har tröttnat på moppe tiderna. Det som är bytt är: Styret, underkåpan som jag tagit bort, avgaseröret, blinkers är borttagna, stänkkåporna är borta också. Setup: Leovince ZX-R Orginal cylle portad Alla orginal delar finns och kan sättas på ifall ni vill! Nås på telefon (0704946977) eller mail!
Hejsan! Säljer min moped då cylindern har skurit för andra gången, och orkar inte själv meka med den. gianelli röret som ligger bredvid mopeden säljes för 300 kr bredvid, då det är använt i 3 dagar. kostar 600 nytt! har haft den på en mopedfirma som har bytt styre, original styre och hastighetsmätare följer med. Det ända som behövs för att mopeden ska starta är en ny cylinder ! Ring för mera info! Renoveringobjekt!
Tjena! Ska nu sälja moppen pga. att jag inte åker något mer. Det är en Yamaha Aerox, årsmodell 2006. Går bra i motorn. Jag har stylat den med nya kopor, styre, styrstam och baklyse. Alla orginaldelar finns kvar och följer med(förutom kopor, då det inte finns några), det följer även med ett dubbeloptik framlyse. Har kapat blindtöret och satt på en sportvariator för bättre acceleration. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Säljer nu mopeden. Det är en Yamaha Aerox -03. Det finns inga mätare på mopeden pga. annat styre men original-styre + styrkåpa finns. Info: 30-moppe. Ny variator remskiva + rem. Yasuni rör (urpluggat) Andra vikter El-starten fungerar inte, men startar oftast på första kicken! Mejla för mer info! Priset går att diskutera! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.