Till salu inom: ”

wilfer kontrabas 3.4 säljes

Kit
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min otroligt fina 3/4 kontrabas av Josef Wilfer. Basen är tillverkad i Tyskland någon gång på 70-talet och har vackra violinhörn. Basen är i bra skick, perfekt spelbart skick. Den välvda, tvådelade bottnen är av lönn. Sargen, halsen och snäckan likaså. Locket är jämn mediumådrig gran med ebenholts greppbräda (105 cm mensur). Basen har en vacker, stark och jämn ton och har tjänat mig väl under sex års tid. Säljs nu pga av att jag inte längre aktivt spelar. Basen säljs med en Realistmic som ingår. Även fodral och stråke följer med på köpet. Basen är värderad till 60.000 kronor av Luin Sitkey 2006 (värdebevis finns). Hör gärna av er om ni har frågor, finns i Gävle.
Säljer nu min otroligt fina 3/4 kontrabas av Josef Wilfer. Basen är tillverkad i Tyskland någon gång på 70-talet och har vackra violinhörn. Basen är i bra skick, perfekt spelbart skick. Den välvda, tvådelade bottnen är av lönn. Sargen, halsen och snäckan likaså. Locket är jämn mediumådrig gran med ebenholts greppbräda (105 cm mensur). Basen har en vacker, stark och jämn ton och är otroligt lättspelad. Säljs nu pga av att jag inte längre aktivt spelar. Basen säljs med en Realistmic som ingår. Även fodral och stråke följer med på köpet. Basen är värderad till 60.000 kronor av Luin Sitkey 2006 (värdebevis finns). Hör gärna av er om ni har frågor, finns i Gävle.
Fin klarlackad tysk 1/2 kontrabas från 60-talet. God ton och en fin bas, men har såklart fått sina blessyrer under årens gång. Basen är betsad i körsbärston och är lackad högblank. Mycket vacker på scen och hemmavid. Jag har haft den i ca två år, men säljer den nu pga. nyinköp och överskott på kontrabasar. Jag lämnade in den till fackman när jag köpte den och fick ett nytt stall tillverkat. En trevlig kontrabas som låter bra och starkt trots sin lite nättare kropp, äldre fodral medföljer. Vid snabb och smidig affär kan jag diskutera påde pris och väder.
Hej. Har en härlig 50-60 talare till salu. Sätt på en mick och du har en fin jazzyxa. 3/4 storlek. Stränglängden är 107 centimeter och det är en Eb-hals. Provspelning går bra i Göteborg eller i Skeppshult som ligger i västra småland. Tillsammans med ett schyst fodral kostar basen 25 000 kronor. Har också två franska stråkar till salu, bilder kan skickas. En från 1950-60 talet, 2400 kronor. Den andra är från mellankrigstiden, 4800 kronor. Båda har nytt tagel. Hälsningar, Joel stråke kontrabas ståbas jazzbas
Dessa basar är en lite mer påkostade basar från Wilfer i Bubenreuth i Tyskland med vackert virke och en mycket bra ton. Mycket spelade och omtyckta genom sina drygt 40/60-åriga liv. En 4-strängad 1974 NU 48 000:- (tidigare 60 000:-) En 5-strängad 1959 NU 48 000:- (tidigare 60 000:-) Gör ditt basklipp nu! Om företaget Violinbyggarmästare Michael Wallmo Köp ditt instrument av en yrkesman i trygg förvissning om att du betalar rätt pris och får en garanti för framtida värde och funktion. Samt framför allt att du får ett bra fungerande instrument som du får individuellt justerat så att det passar just dig. Byter in ditt gamla instrument. Vi har dessutom alla tillbehör du behöver. 7 dagar i veckan!