Till salu inom: ”

wahlströms ungdomsböcker säljes

Tidigare annonser till salu

B. Wahlströms Bokförlag / B. Wahlströms Ungdomsböcker 269. 1938. 156 s. Inbunden. Klotrygg. Gott skick. "Gustaf Lindwall visade sig i sin första pojkbok, På jakt efter en morbror, vara en god och fängslande berättare. Ett par efterföljande böcker voro åtskilligt svagare. Den nu till julen utkomna, Tom (Å. & Å., pris inb. 6:50), handlar, liksom den första, om en svensk kärnpojkes äventyr i Amerika, och den är en mycket sympatisk bekantskap. Toms liv och leverne är en harmonisk blandning av frisk äventyrlighet, munter och redbar pojkaktighet, bistert livets allvar och lyckans solsken".
B. Wahlströms Bokförlag / B. Wahlströms ungdomsböcker 142. 1930. 159 s. Inbunden. Klotrygg. Ganska OK lagad med pappersremsa i början och slutet av boken. En del småfläckar och missfärgningar. Pärmen i bra skick. Ägarstämpel i början av boken. Hyfsat skick. "Författaren är ju en rutinerad berättare, som komponerar skickligt, dock delvis schablonartat och bar en vårdad stil, men liksom flertalet av de moderna fabricerade äventyrsböckerna fyller ej heller Guldflodens väktare något annat ändamål än att vara en ytlig förströelseläsning för stunden. Annat är det när Gustaf Bolinder berättar om sina egna expeditioner. G. L." . . .
Wahlströms - De Bästa Ungdomsböckerna. 1986. 157 s. Inbunden. Mycket gott skick. "Joe kom ihåg hur det hade känts när hans pappa kom till barnhemmet för att hämta hem sin son till stugan långt ute i ödemarken. Joe hade varit rädd för nästan allting - för sin far, för korna och för vildhästarna också, fastän de var skygga och höll sig på avstånd. Men en dag glömde han sin rädsla. Han hade fått syn på en av dem - ett litet föl som vacklade omkring på osäkra ben. Det kunde inte vara mer än en vecka gammalt...".
Hej! Har lite rensning här hemma så nu ska böckerna bort. Var med i en bokklubb för några år sen, så jag har samlat på mig en del böcker, 34 stycken inbundna böcker. De är lästa högst 2 gånger, hela rena inga märken eller "hundöron" på sidorna. De kommer ifrån B. wahlströms. Om ni undrar något är det bara att höra av sig på mail, sms eller ring om du känner för det. Hade tänkt mig 10kr/st eller om ni köper allihopa så slumpas de för 250kr.
Wahlströms flick / ungdomsböcker till sommarläsning eller samling KITTY 23 st äldre Carolyn Keenes 250 kr MARY, LOU 11 st äldre Carolyn Keenes 150 kr JOLLY 7 st och LOTTA 2st 100 kr Sabrina tonårshäxan 9 st Witch 2 st och en Lizzie Mc Guire Pris 200 kr 500 kr för alla finns i Östersund