Till salu inom: ”

vit klänning zara säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer en oanvänd klänning från Zara. Den är köpt i Milano förra året. Klänningen är mycket vacker, med en rosett i midjan. Passformen är helt underbart och den är perfekt nu till studenten. Jag säljer den för att den är lite för stor i bysten för mig, jag har bh-storlek 75A/70B. Jag tror därför att det finns någon därute som kan bära upp den bättre än vad jag kan. Storlek: M (men den passar även en S) Pris: 300 kr Hämtas i Upplands Väsby, eller vid ev. möte inne i stan (Stockholm). Går även att skicka, men då står köparen för frakten. Mejla vid intresse! Annonsen tas bort direkt när klänningen är såld.
Säljer en oanvänd klänning från Zara. Den är köpt i Milano förra året. Klänningen är mycket vacker, med en rosett i midjan. Passformen är helt underbart och den är perfekt nu till studenten. Jag säljer den för att den är lite för stor i bysten för mig, jag har bh-storlek 75A/70B. Jag tror därför att det finns någon därute som kan bära upp den bättre än vad jag kan. Storlek: M (men den passar även en S) Pris: 300 krHämtas i Upplands Väsby, eller vid ev. möte inne i stan (Stockholm). Går även att skicka, men då står köparen för frakten.Mejla vid intresse! Annonsen tas bort direkt när klänningen är såld.
Säljer en oanvänd klänning från Zara. Den är köpt i Milano förra året. Klänningen är mycket vacker, med en rosett i midjan. Passformen är helt underbar och den är perfekt nu till studenten. Jag säljer den för att den är lite för stor i bysten för mig, jag har bh-storlek 75A/70B. Jag tror därför att det finns någon därute som kan bära upp den bättre än vad jag kan. Storlek: M (men den passar även en S) Pris: 280 kr Hämtas i Upplands Väsby, eller vid ev. möte inne i stan (Stockholm). Går även att skicka, men då står köparen för frakten. Mejla vid intresse! Annonsen tas bort direkt när klänningen är såld.
Kjol & Klänning, stl. 34 (XS), dam Vit klänning från Nelly, inköpt för 500kr. Pris: 200:- Rosaprickig klänning från H&M, Pris: 200:- frakt ingår ej! 350:- Skor, stl. 37, dam Svarta klackskor. Ett par är lackskor från Zara, pris: 150:- Ett par matta skor från Belle, pris: 100:- Paketpris: 200:- frakt ingår ej! 200:-
Kjol & Klänning, stl. 36 (S), dam Ny vit Roberto Cavalli beach klänning. Stl: M Pris:500:- (ny pris 1500:-) Svart vit Oasis klänning. Stl: 10 (36) Använd endast en gång! Pris: 500:- (ny pris 1500:-) Kjol & Klänning, stl. 36 (S), dam Häftig grön klänning från Zara. Stl: S Pris: 200:- Elegant svart vit fest klänning. Stl: S Pris: 350:- 200:-