Till salu inom: ”

vinylspelare säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer min gamla vinylspelare pga av flytt. Den spelare skivor utmärkt, och kan även spela kassettband. Dock har gummibandet i kassettdelen gått av, men det går att byta. Den har även en radiodel som fungerar perfekt samt en EQ (bas, treble och balance) och en del andra funktioner. Säljes för 300 kr, men kan sänka priset vid snabb affär då vi håller på att flytta ut. Ring, maila eller skicka ett sms.
Säljer nu min gamla sköna stereoanläggning av märket Toshiba. Medföljer gör även en Sony CD-spelare med växlare för 5 skivor. Det enda man kan anmärka på vad jag vet är att displayen på radiodelen inte lyser och att ljudet från vänster högtalare är något lägre (tror det gör susen att byta högtalarkablar). Annars fungerar den mycket bra och jag gillar ljudet som fyller ut bra i lägenheten. Förstärkare och dubbelkassetdäck. Tuner (radio). CD-spelare. Vinylspelare. Golvhögtalare. Allt för endast 500 kr!
Specifications Type: Tacho controlled DC motor Platter speeds: 33.33 and 45 rpm Wow and flutter: 0.035% WRMS Platter: non magnetic, removable 304mm diameter Tonearm: distortion free aluminium tubular tonearm Signal to noise ratio: 70dB rumble (weighted) Effective tonearm length: 211mm Offset angle: 26 degrees Overhang: 19.5mm Cartridge: Dual ULM 63 E Stylus: Elliptical Dual DN 163 E Tracking force: 1.5-2.0g Frequency range: 10Hz to 22kHz Spelaren är i nyskick men saknar original DC-adapter. Funkar med en vanlig 9-12v adapter. Spelaren finns i Alvesta men kan skickas mot fraktkostnad.
Nu är det dags att sälja mitt första DJ-system för att jag har uppgraderat mig. Systemet har skänkt mig mycket nöje och är lättanvänt. Allt finns med, det du behöver är en förstärkare/högtalare, en dator och musik. Det ingår: Två vinylspelare (KAM DDX1200B) En mixer (KAM K2 USB Mixer) Ett Interface av märket SPIN (Interfacet gör det möjligt att använda musiken på din dator för att mixa på vinylspelarna) Två timecode vinyl-skivor (Är nödvändigt för att kunna använda interfacet) Alla kablar som behövs. Ett par hörlurar som kom med systemet. Maila eller smsa för mer information eller fler bilder. Priset kan diskuteras vid en snabb affär.
Hej. Säljer nu av min Nad 533 som köptes ny för ungefär 5 år sedan. Använde den regelbundet fram till 2008 då den "ställdes av". Detta är en kvalitetsprodukt som jag betalade över 4000 för (HiFi-klubben). Tanken med spelaren är att den ska kunna leverera bra ljud till minimalt pris. Därför har den inga funktioner förutom båda hastigheterna (33 samt 45). Genialiskt enkelt. Finns i Sundsvall, kan skickas med post mot postförskott + frakt. Leverans inom Sundsvalls-området 100 kr extra. Annars kan den förstås hämtas i granlo. hör av Er! http://nadelectronics.com/products/turntables/533-Turntable Denna länk leder till bild på och info om spelaren.