Till salu inom: ”

viltfärgad abbessinier säljes

Tidigare annonser till salu

Jag är väldigt ledsen att behöva säga att denna underbara hankatt behöver en ny matte eller husse. Orsak: allergi Gizmo är född 071105 på Ljusterö. Kastrerad och leveransklar vid 12 veckors ålder. Stamtavla: S Hjortronstigens Lewis Är registrerad i SVERAK Gizmo har mest levt sitt liv inomhus och utan andra djur, men han älskar att gå ut i sitt koppel och utforska världen. Han är väldigt förtjust i hundar. Han har aldrig mött en annan katt i sitt liv. Han är en mycket lättskött katt som är väldigt nyfiken, social och sällskapssjuk, pratar mycket och älskar att sitta intill, när du läser, skriver eller tittar på teve etc. Är van vid kloklippning, borstning och mycket kel och fysiska lekar. I priset ingår alla hans saker såsom leksaker, klätterträd, bur och sandlåda.
Två underbara abbessinier säljes då vi har allergi inom familjen. Ivar och Lisa är halvsyskon och har bott tillsammans hela sina liv och vill gärna fortsätta göra det. De är mycket sociala och vänliga katter med mycket leklusta. De är två år gamla varav Ivar är kastrerad. Lisa är möjlig att använda i avel om så önskas. Lisa är viltfärgad och Ivar röd. Det är med sorg i hjärtat jag måste göra mig av med dessa underbara individer och därför överlåter jag dem endast till garanterat goda hem. Hör av dig på mail eller telefon om du är intresserad. Stamtavlor finns. Katterna kostar 2 000 kr st.
Hej!Om du har en renrasig chihuahuatik som skulle passa ihop med beskrivningen nedan får du gärna höra av dig för att få fler bilder och hans reg.nummer så du kan gå vidare med hjälp av SKK:s avelsdata =)Alvin är renrasig, sex år gammal, fullt frisk, korthårig, viltfärgad, väger 2.7kg, skk-reggad, har två fria patellaundersökningar och testikelstatusar, och det bästa av allt är att han är en helt underbar liten hund!Han har inga som helst dumheter för sig utan är mjuk och trevlig, superlydig och får folk att kära ner sig i honom dagligen. Han skäller inte, är snäll mot andra hundar, älskar att mysa och är grym på att gå långa promenader ;)Och just eftersom han är så fantastisk i lynnet känns det som ett väldigt slöseri att inte låta hans gener få leva vidare.. så nu lägger jag ut en annons för att se om jag kan hitta en bra tjej till honom innan han blir "för gammal".Jag vill ha 2500:- i språng och inget mer tillkommer. Självfallet ingår det då omparning vid nästa löp om tiken går tom. Du får även para flera gånger under löpet om du vill.
Jag har2 st katter som akut söker nytt hem. Det är en hona och en hane. Hanen är en Abbessinier och honan är Bond/Abbessinier. Hanen är viltfärgad och kastrerad. De är 1 år och tre månader. Rumsrena och Barnkära. Jag är lättast att nå via telefon . Hanen:1500 kr Honan:200 kr
Det är med stor sorg som vi måste göra oss av med Tassel då det har visat sig att våran dotter är allergisk. Tassel är en blandning av abbessinier och huskatt. Tassel är kastrerad, 2 år gammal, ute och innekatt, världens snällaste och barnvänlig. Jag önskar att han får komma till ett kärleksfullt hem där han kan få vara ute. Han är viltfärgad.