Till salu inom: ”

villa handsjöbyn 4 rum 2 kök säljes

Rum i villa

Säve
rum i villa

Backa
rum i villa

Backa

Tidigare annonser till salu

Vi hyr ut ett rum med kök och badrum, som är en del av vår villa, med egen ingång som bostad för en person. Tvättstuga finns att tillgå. Vår villa är belägen på Egna Hem, ett lugnt villaområde, mindre än 10 min cykelväg till centrum och högskola. Husdjur och rökning är inte tillåtet i lägenheten och vi hyr endast ut lägenheten till en skötsam person. Referenser erfordras. Maila om Du är intresserad.
Hej. Intressekoll på min Villa i Vollsjö, den har 4 rum och kök den har 2 toaletter, 2 badrum, tvättstuga och ett kontor. ca 90 + 55 kvm boyta. Huset värms utav en pelletsbrännare med en tillhörande silo på ca 150l. Där är en öppen brasa i mitten av huset vilket ger väldigt bra värme pga skorstenen. Där är ett litet förråd på baksidan av huset som man kan välja själv lite vad man skulle vilja ha där antingen kan man använda det som ett förråd för ved eller förvaring av saker men där är ingen värme inne. Här är mycket lungt och bo här ute inte mycket trafik. Busshållplats ca 200m ifrån huset. Bilder på insidan av huset kan fixas vid intresse och ni är eventuellt välkommna att titta. Mvh Antonio
Förstahandskontrakt på nybyggd lägenhet med öppen planlösning om 2-4 rum o kök. Lägenheten är på ca 95 kvm i en villa i Askim med delvis havsutsikt från terrass. Möblerad eller omöblerad. Köket är modernt grått i vinkel med rostfria maskiner. Mitt i lägenheten är en braskamin synlig mot vardagsrum och kök. Sovrummet har en garderobsvägg. Badrummet är stort med integrerad tvättstuga. TV-rummet/Sovrum har glasdörrar mot terrass. Stenterrassen sträcker sig på 3 sidor av lägenheten. Gräsmatta utanför lägenheten med parkering under uppsikt från lägenheten. Det är bra kommunikationer till centrum och nära till köpcenter. Skog och naturområde på baksidan av huset. 1,5km till havet. Referenser och deposition krävs. Du som hyresgäst måste vara djur- och rökfri samt ha stabil ekonomi utan betalningsanmärkning. Lägenheten är tillgänglig 1 maj. Berätta mer om vilka Ni är.
Vi har en lägenhet i del av vår villa. Egen ingång med avhängningsplats för kläder, kök, ett rum och ett stort och exklusivt badrum. Här finns bubbelbadkar, dusch, tvättmaskin och bastu. Det är bara 100 meter till busshållplats för stombuss nr 17, det tar ungefär en kvart in till Centralstationen. Huset ligger i Tuve. Fri parkeringsplats finns om så önskas. Bakom huset ligger Hisingsparken med eljusspår. Hyran är 6000kr/månad inklusive el. Vi önskar en månads deposition. Vi hyr ut i sex månader fr om 1:e oktober med möjlighet till förlängning. Som alla andra vill vi ha en lugn hyresgäst som inte stör och som betalar sin hyra i tid. För övrigt är vi väldigt lättsamma och ser möjligheter istället för problem. Kan hyras delvis möblerad eller omöblerad efter önskemål.
Ljus och trevlig villa i Jämjö uthyres tillsvidare med 3 månaders uppsägningstid. Villan är byggd 1991 och har 5 rum och kök. Entre - stor rymlig möblerbar hall 4 sovrum TV rum med stort fönsterparti och utgång mot baksidan Kök med diskmaskin, stor kyl och frys Toalett med dusch Toalett med WC Tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp Centraldammsugare Garage med plats för förvaring och 1 bil Husdjur är tillåtet. Tomten är stor har potential för den trädgårdsintresserade. Pris 6000 kr/månad Kostnader tillkommer för el, värme, vatten och sophämtning. Uppvärmning sker via luftvärmesystem med återvinning vilket medför låga driftskostnader.