Till salu inom: ”

veteranmoped achilles lido säljes

Tidigare annonser till salu

Lido delle Nazioni er et turistmål i di Comacchio området ved Adriaterhavskyst som er i fuld og hurtig udvikling. Området er besøgt af familier med børn, ældre og også unge mennesker: Du vil her finde butikker og aktiviteter med åbent året rundt, samt en bred og veludstyret sandstrand med mulighed for fiskeri og udflugter. Lidi byder også på spillerum, diskoteker, aften-strandfester, samt faciliteter for børn, såsom spilleparker og strandaktiviteter. Tæt på havet, er en smuk promenade med masser af butikker. Elsker du wellness findes her en sidste generation spa med termisk vand. Lille villa med ca. 250 m til stranden og centrum. Indgangen til huset deles med en anden lille villa. Stueetagen: stueområde med køkkenhjørne og dobbelt sofaseng, 1 dobbeltværelse i forbindelse til værelse med køjesenge på en veranda, badeværelse med bruser, gårdhave med ildsted. Parkeringsplads.
Lido delle Nazioni er et turistmål i di Comacchio området ved Adriaterhavskyst som er i fuld og hurtig udvikling. Området er besøgt af familier med børn, ældre og også unge mennesker: Du vil her finde butikker og aktiviteter med åbent året rundt, samt en bred og veludstyret sandstrand med mulighed for fiskeri og udflugter. Lidi byder også på spillerum, diskoteker, aften-strandfester, samt faciliteter for børn, såsom spilleparker og strandaktiviteter. Tæt på havet, er en smuk promenade med masser af butikker. Elsker du wellness findes her en sidste generation spa med termisk vand. Lille villa med ca. 200 meter til stranden, centralt beliggende med et lille privat udendørsområde og parkeringsplads. 1. sal: stort stueområde med køkkenhjørne og dobbelt sofaseng, lille terrasse, 2. sal: dobbeltværelse med lille terrasse, dobbeltværelse med udgang til en veranda med køjesenge, badeværelse med bad. Vaskemaskine tilgængelig.
Lido degli Scacchi er et turistmål i Lidi Comacchioområdet ved Adriaterhavskysten, som er i fuld og hurtig udvikling. Området er besøgt af familier med børn, ældre og også unge mennesker: Du vil her finde butikker og aktiviteter med åbent året rundt, samt en bred og veludstyret sandstrand med mulighed for fiskeri og udflugter. Lidi byder også på spillerum, diskoteker, aften-strandfester, samt faciliteter for børn, såsom spilleparker og strandaktiviteter. Tæt på havet, er en smuk promenade med masser af butikker. Lejlighed i et 2 etagers resident (uden elevator), med central beliggenhed og kun 50 meter fra stranden, med privat parkering og vaskemaskine. 2. sal: stueområde med køkkenhjørne og dobbelt sofa-seng, dobbeltværelse, værelse med køje-senge, badeværelse med bruseniche, lille terrasse mod havet.
En mycket sällsynt moped snart 60 år gammal i orört originalskick med 1407 mil på mätaren. Achilles Lido tillverkades av Achilles-Werke, Weikert & Co. KG, Wilhelmshaven-Langewerth i Tyskland. Generalagent i Sverige var Motor Fleron i Malmö. Enligt uppgifter gick Achilles-Werke i konkurs 1957, ett halvår efter introduktionen av AchillesLido modellen. Lite info: Sachmotor, 3-växlad. Fullnavsbromsar Ram av pressad stålplåt Bottenlänksfjädring fram och svängarmsfjädring bak, inga utvändiga kablar Läs om Achilles Lido >> http://www.icenicam.ukfsn.org/articles2/art0033.html Pris 9.000 SEK eller högstbjudande Finns i Malmö