Till salu inom: ”

ved säljes

Ved
F

Tidigare annonser till salu

Flot, spændende og velindrettet feriehus med mange muligheder for både at slappe af og være aktiv sammen med familien. Huset har en attraktiv beliggenhed i et nyere og flot sommerhusområde tæt ved stranden, havnen og byen. Centralt i huset ligger det store, åbne køkken/alrum med adgang til terrasserne, så udelivet uden tvivl vil udgøre en stor del af tiden. Aktivitetsrummet vil være i højsædet for mange. Her kan I udfordre hinanden med spil osv. Nyd en gåtur om aftenen til det flotte og hyggelige havnemiljø med flere spisesteder.
Tilbring jeres ferie i denne vidunderlige og ganske enestående vandmølle fra det 16. århundrede!Soveværelserne er rummelige og smagfuldt indrettede, og i alt er der 6 fjernsyn til rådighed. I udkanten af den parklignende grund med mange træer løber en lille å. Ved swimmingpoolen er det dejligt at slappe af og nyde ferien, især fordi der også er et udendørs køkken her. Til de små gæster er der en legeplads til rådighed. Der ligger en militærbase 7 km væk fra grunden.
Dette pæne træferiehus ligger i kort afstand til stranden og er ideelt til en ferie ved vandet. Plougasnou ligger ved Lannion bugten, som spreder sig over en 17 km lang kyst med pragtfulde, lange strande. Plougasnou selv er en charmerende lille by, som lever af landbrug og fiskeri og følger tidevandets rytme. Området er fuld af seværdigheder og lader ikke de aktive få et eneste ledigt minut. Blandt seværdighederne er Plouézoc'h, Saint Jean du Doigt, Saint Pol de Léon, Roscoff, Carantec og ikke at forglemme øen Batz.
Hyggeligt indrettede huse i familieparken Les Doyards der ligger nær en stor sø og kun 5 minutters gang fra Vielsalm. Den bilfrie park er meget velegnet til familier med børn. Her finder I restauranter, en legeplads, vandcykler, fiskemuligheder, en idrætshal med tennisbane og en sauna. Husene ligger lige ved søen. Ankomst og afrejse er kun muligt på hverdage, i A-sæsonen kun på fredage. Barneseng og -stol kan bestilles. Ophold midt på ugen og i weekenden, kan bestilles med rabat uden for højsæson. Hvis der udlejes til ungdomsgrupper og skolegrupper, kan der evt. opkræves et forhøjet depositum. Besøg Houffalize, hulerne i Remouchamps eller Baraque de Fraiture.
Luksuøst og hyggeligt indrettet feriehus i feriepark med legeplads med gynge, sandkasse osv. Huset ligger tæt ved vandet og havnen der har bådudlejning. I huset findes der to luksusbadeværelser. Badeværelset i stueetagen har spabad, to håndvaske og wc, badeværelset på første sal har bruser, to håndvaske og wc. Kravlegård forefindes. Ved den nærliggende Ijsselsee er der muligheder for at svømme og surfe. Af udflugtsmål kan nævnes den historiske by Workum og de frisiske byer Sneek og Hindeloopen. Håndklæder til leje. Ingen ungdomsgrupper.