Till salu inom: ”

vattenfilter enwa jna 80p säljes

Tidigare annonser till salu

Har tre vattenfilter till salu. (Agro filter) 1- Järnfilter med aut backspolning, ca 3000kr. Nypris ca 12 000kr 2- Mjukfilter, ca 2000kr. Nypris ca 8000kr 3- Kolfilter, ca 1000kr. Nypris ca 4500kr Vid köp av alla tre, paketpris ca 5000kr Alla är tömda på massa. Går säkert att använda till andra filtermassor mm. Slangar och kopplingar medföljer. Hämtas i befintligt skick.
Säljer ett Alkastream vattenfilter (dvs. vattenjoniserare) som är i perfekt skick. Enheten är lättinstallerad och portabel då den till skillnad från andra filtrar inte behöver elektricitet för att fungera. Finns att köpa för 3000kr nytt, men ni får den för 1500kr. Ni kan läsa om alla hälsobringande egenskaper med ioniserat vatten här: http://www.alkastream.se/index.php/uncategorised/produktegenskaper Enheten har inte används mer än 2-3 veckor och är i praktiken som nytt. Själva filtret har därmed ganska lång kvar innan det borde byttas ut (det rekommenderas att man gör det efter 6 månader). Kvittot och garantin medföljer. Kan hämtas i Enskede eller Slussen.
Säljer ett Alkastream vattenfilter (dvs. vattenjoniserare) som är i perfekt skick. Enheten är lättinstallerad och portabel då den till skillnad från andra filtrar inte behöver elektricitet för att fungera. Finns att köpa för 3000kr online från återförsäljaren, men ni får det för 1000kr eller vid högsta budet. Ni kan läsa om alla hälsobringande egenskaper med ioniserat vatten här: http://www.alkastream.se/index.php/uncategorised/produktegenskaper Enheten har inte används mer än 2-3 veckor och är i praktiken som nytt. Själva filtret har därmed ganska lång kvar innan det borde byttas ut (det rekommenderas att man gör det efter 6 månader). Kvittot och garantin medföljer. Kan hämtas i Enskede eller Slussen.
Aldrig använt. Fortfarande i kartongen! Aquapal Vattenfilter är byggda för att rena de tuffaste vatten och för att fungera på lång sikt. SH25 renar vattnet från kalk och humusfärg. Filtret backspolar automatiskt uppsamlade föroreningar till en golvbrunn, samt regenererar jonbytarmassan med en koksaltlösning till nyskick. Förmodad livslängd på jonbytarmassan är ca. 20 år. Driftskostnad för salttabletter ca 400 - 700 kr per år. Salttabletter ingår ej. Säljs i byggfackhandeln (79 kr/säck om 25 kg) Aquapal SH25 är i princip underhållsfri. Salttabletter skall dock finnas i saltbehållaren. OBS om järn + manganhalten överstiger 1,0 mg/liter bör vår JA10 monteras före SH25. Om vattnet innehåller bakterier måste en UV Sterilizer installeras före detta filter. Filterstorleken är avsedd för ett till två hushåll. Nypris 14,900kr
Avjärningsflter som även avskiljer mangan och grumlighet. Höjer också PH-värdet och neutraliserar den aggressiva kolsyran. I ledningangripande vatten. Använt 2 somrar i sommarstuga. Nypris 25 000 kr