Till salu inom: ”

vattenagam terrarium säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu vår kära Bowser pga tidsbrist! Ödlan är jätte snäll med behöver lite mer uppmärksamhet för att bli helt handtam igen. Terrariet har ca måtten; H204 B102 D55 terrariet är jätte fint men det behövs bytas en skiva undertill som är fuktskadad och sen behövs det lite mer spackel innuti. alla tillbehör följer med terrariet och ödlan, som består av; *Foderpincett *2st plast terrarium för foder ett större och ett mindre *vitaminer *kalk *rengöringsspray *badkar *hängmatta *2st koppel *värmelampa *värmeslinga *uvljus Ring eller smsa helst. Ev billigare vid snabb affär!
Sigge, hane, ca 6 år gammal. En mkt trevlig kille som är sällskapssjuk å gillar att springa löst, terrariet har jag oftast öppet så han får gå som han vill! Älskar pinkisar å sofobas. Jag har haft honom i 4 fantastiska år och det gör nu ont att behöva sälja honom, det är därför otroligt viktigt för mej att han kommer till rätt ägare! Sitta i badet/duschen med vatten sprutandes är också det en favoritsysselsättning för honom. Alla tillbehör kommer med vid försäljning! Han e frisk å kry å ömsar/äter/bajsar som han ska! Priset kan diskuteras... Eftersom jag är så snäll :-)
Oskadad vattenagam med lugnt och trevligt temperament söker nytt hem. Fint exemplar som troligtvis är mycket väl lämpad till avel om intresse finns. Senast mätt till 77 cm (varav 26 cm kropp). Säljes med komplett terrarium; Bredd: 125cm Höjd: 122 cm Djup 60 cm Utrustning som ingår är bland annat: diverse inredning vattenbalja liten värmematta UV-ljusrös (ramp installerad i terrariet) värmelampa Tryckpumpssprayflaska Termometer Hydrometer Ödlan kan eventuellt säljas separat men jag föredrar att sälja alltihop till samma köpare. Har ingen bil så avhämtning föredras, i annat fall tillkommer fraktkostnad.
Tyvärr så får inte vår vattenagam den tid och kärlek den förtjänar så väljer nu att göra oss av med den. Han är en hane på snart 3år och är väldigt lugn o snäll. Gillar att bli kliad och älskar mat. Säljes komplett med största Exoterra terrariet 90x90x45 (LxHxD) och alla tillbehör, ljusramp, spot, lianer, vattenfall, reningspump, luftpump, doppvärmare mm. Botten fungerar som akvarium och huserar en ciklid och en mal. Terrariet och tillbehören är 1,5år gammalt och har kostar en bit över 6000kr. Hade tänkt mig 3000kr för allt, men har du någon annan ide så hör gärna av dig.
Jag säljer nu min vattenagam Georgia som är född i mitten av augusti 2013 på grund av flyttning till ett studentrum. Georgia är en frisk och pigg hona som gillar att hoppa runt i terrariumet, hon äter mest syrsor och älskar att få mjölmaskar som efterätt. Jag har ett terrarium med UV-lampa, värmelampa, värmematta samt kalcium pulver. Jag säljer ödlan och tillbehören för 1050kr, du får lite reptil-mat på köpet! Maila om du har några frågor. Mvh, Sam