Till salu inom: ”

vacker asiatisk skänk sideboard säljes

Tidigare annonser till salu

Gedigen och vacker skänk i Ek och Intarcia med fina snickerier och smidesdetaljer. kan även nyttjas som sideboard med bra förvaring. Säkerligen 20/30- Tal Nyckel finns Denna artikel kan reserveras och kostnadsfritt samt utan köptvång levereras till den lokalisering som passar er bäst: (butiken i Hammarby sjöstad, Hammarby Allé 92 eller Stjärnhov i Södermanland). Det går även att boka fler av våra möbler via vår hemsida eller per telefon. Läs gärna vidare om hur vårt boknings system fungerar på vår hemsida under fliken Nyheter eller vår facebook sida Refurn AB. www.refurn.se Skick: Utmärkt Mått: D:53 H:81 B 105 Cm Uppge artikelnummer 23119.
Antik skänk / sideboard i brunt lackat trä. Mycket vackra och väl arbetade detaljer. En vacker gammal pjäs som enkelt kan göras om till chabby chick stuk. I skåpet finns flera hyllor samt lådor för olika typer av förvaring. Bredd: 175cm Djup: 50cm Höjd: 119cm 1000:- Prutat och klart. Detta kan diskuteras vid snabb affär. Byrån säljs i befintligt skick. Föredrar även mailkontakt framför telefon. Annonsen tas bort när den är såld. Vi står inte för bärhjälp så ta med någon som kan hjälpa dig att flytta den då den väger en hel del.
50-60 tal? Skänk/buffé/sideboard - kalla det vad du vill - men lite skojigt retro är skåpet. Det finns små vita fläckar och skåpet behöver slipas lite och oljas in för att bli i fint skick igen. H 80 D 45 L 160 Pris 1080 kr eller bud. Fler möbler, lampor och föremål finns till försäljning sök på Drakarörsgatan 2 här på Blocket - rokokogrupp, stor vacker sekretär, matsalsgrupp, gammaldags grammofon, stort vitrinskåp, stor kopparbunke, te-samovar, utemöbler i bamboo. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En mycket vacker och ovanlig sideboard / skänk i valnöt med arbetad intarsia på dörrarna. Se separat detaljbild på intarsian! Möbeln är från 1943 och har hanterats varsamt. Den är tung och massiv. Från rökfritt hem! Dörren till vänster och mittdörren döljer ett skåp med två hyllplan. Bakom dörren till höger finns tre små lådor och ett hyllplan. Nyckeln till dörrarna finns kvar. Mått: längd 166 cm, bredd 50 cm, höjd 68 cm. Pris 500 kr eller bud. Välkomna att maila eller ringa vid intresse!
Vi säljer nu vår gedigna och tidlösa skänk/sideboard som är både vacker och praktisk som förvaringsmöbel. Den är i väldigt fint skick och med många fina detaljer som gör att den inte upplevs så "fyrkantig/vardaglig", den består av två skåp och 6 st. lådor. Tyvärr vet vi inte vem som har designat den, eller från vilket årtal den är då vi har fått den som en gåva för många år sedan. Bredd: 135 cm Höjd: 90 cm Djup: 16,5 cm Betalning: Swish eller kontant (priset är inte förhandlingsbart) Finns i Brandbergen/Haninge