Till salu inom: ”

vacker akvarell konstnär hilding bååth säljes

Tidigare annonser till salu

En del jaktdagar minns man bättre än andra. Valpens första drev, ståndskallet och tjuren som föll på Stormyren, sextaggaren, första bockjaktsmorgonen, det lyckade eftersöket, den försmädliga bommen på den stora galten... och så alla de andra dagarna där minnet kanske behöver några anteckningar till hjälp. I jaktdagboken finns det plats för både jaktstatistik och Dina egna noteringar. Dagboken är mycket smakfullt illustrerad med härliga vinjetter och akvareller av konstnären Göran Boström. Göran är en välkänd tecknare, målare och skribent. Och har i många år arbetat som illustratör i svensk jakt- och naturpress. Dagboken kommer bli kär tillgång i din jakt och i ditt berättande! En prydnad och upplevelse för dig, men också för dina gäster! Inbunden Klotrygg 220x150 mm 92 sidor Du kan bläddra i den genom att kopiera in länken nedan: http://www.smakprov.se/smakprov/visa/9789175866277/partner/smakprov Besök våra butiker i Åsljunga (Skåne) eller utanför Valdemarsvik(Östergötland) Öppettider Vardagar 10:00-18:00 samt Lördagar 10:00-14:00 eller på www.vildsvin.se. Tel: 0435-46 05 30
W&W 1985, 3:e reviderade upplagan. 109 s. Inbunden i dekorerat pappband i nära nyskick. Rikt och vackert illustrerad i färg och sv/v. Vikt 525 g. Format 21,5 x 25 cm. Porto 48:- (viktklass -1,0 kg). Isacsson har grundat konstskolan Gerlesborgsskolan i Bohuslän. Han är en lysande pedagog och delar här med sig av sin mångåriga erfarenhet som konstnär och lärare. Han lär ut hur man målar, vilka redskap man behöver och hur materialet är beskaffat. Han utgår från de tre M:en, Målaren, Materialet, Motivet. Boken är rikt illustrerad, främst med pedagogiska teckningar men också med verk av akvarellkonstens främsta företrädare som Turner och Cezanne.
ICA bokförlag 2011. 128 s. Inbunden i dekorerat pappband och i absolut nyskick. Överdådigt rikt, vackert, instruktivt och pedagogiskt illustrerad med illustrativa akvareller och blyertsskisser. Vikt 590 g. Format 21,5 x 21,5 cm. Porto 50:- (rabatterat, istf 56:-). Vill du lära dig måla akvarell på ett lekfullt och kravlöst sätt. Då är detta boken för dig. Jörgen är verksam som konstnär och pedagog i Skåne. Han har studerat akvarell hos några av landets skickligaste akvarellister och har själv undervisat hundratals elever genom sina akvarellkurser. En mycket vacker bok och dessutom EN BOK I PRESENTSKICK!
W&W 1991. 111 s. Inbunden i dekorerat pappband och i nyskick. Överdådigt rikt, vackert, instruktivt och pedagogiskt illustrerad med akvareller och skisser i färg och sv/v. Vikt 520 g. Format 21,5 x 25 cm. Porto 50:- (rabatterat, istf 56:-, mars-16). Arne Isacsson är en lysande pedagog och delar i den här boken med sig av sin mångåriga erfarenhet som konstnär och lärare. Han beskriver modernt akvarellmåleri, lär ut hur man målar, vilka redskap man behöver och hur materialet är beskaffat. Han utgår från de tre M:en, Målaren, Materialet, Motivet. BOKEN ÄR I PRESENTSKICK!
Vacker akvarell konstnär Hilding Bååth