Till salu inom: ”

väska fanco rino design handväska axelremsväska äkta säljes

Tidigare annonser till salu

LYDC orginalhandväskor. Ett märke som kommer från London och står för London Yound Design Connection !. Stor handväska med axelrem har ett stort fack som har ytterligare tre små fack innuti varav ett med dragkedja. På varje sida av det största facket finns ytterligare ett stort fack båda med dragkedja. Passar bra som tex dataväska, dokumentväska. Färg mörkbrun med färgade bokstäver. 2.Brunvävd handväska med två handtag. har två större fack, tre små fack inuti och ett litet fack på framsidan. Elegant 3. Rör/vit/silverhar ett stort fack som har ytterligare tre små fack inuti varav ett med dragkedja. På varje sida av det största facket finns ytterligare ett stort fack. 4.Svart väska med axelrem i lack.Har ett stort fack som har ytterligare tre små fack inuti varav ett med dragkedja. 250kr/st
Det här är en vintage handväska i kul design! Spännet på ovansidan är klädd i väsktyget. Invändigt är den fodrad och har några småfack där du kan lägga mobil, nycklar mm. Medföljer gör även en matchande liten börs som gärna har hand om dina mynt! Tveka inte för länge, då kanske någon annan hinner snappa upp den här väskan före dig. För mått, skick, fler bilder samt för att köpa väskan, gå till vintagesmulor.se (se länk nedan).
Snygg väska i läder. Väskan har en detaljerad ros/rosett framtill som mörkbruna kanter. Väskan har ett större fack. Detta fack stängs med en dragkedja, som har ett vacker hjärta som man drar i när man öppnar/stänger väskan. Väskan är fodrat med ett vackert blommigt tyg. Till väskan medföljer både ett handtag och en axelrem som man lätt byter och fäster i väskan. -------------------------------------------------- www.Runns.se - www.ErikasGarderob.se -------------------------------------------------- För att köpa denna vara eller få mer information, klicka på nedanstående länk, så kommer du direkt till varan i vår webbshop. Frakt 15kr. Betalningsalternativ: *Faktura (40 dagar kredittid) *Delbetalning *VISA/Mastercard *Direktbetalning via din bank *Payson *Paypal - alla valutor *Bankgiro *Postförskott Godkänd för F-skatt och är ett svenskt företag.
Snygg väska i läder. Väskan har en detaljerad ros/rosett framtill som mörkbruna kanter. Väskan har ett större fack. Detta fack stängs med en dragkedja, som har ett vacker hjärta som man drar i när man öppnar/stänger väskan. Väskan är fodrat med ett vackert blommigt tyg. Till väskan medföljer både ett handtag och en axelrem som man lätt byter och fäster i väskan. -------------------------------------------------- www.Runns.se - www.ErikasGarderob.se -------------------------------------------------- För att köpa denna vara eller få mer information, klicka på nedanstående länk, så kommer du direkt till varan i vår webbshop.
Väska Fanco Rino design handväska axelremsväska äkta skinn.