Till salu inom: ”

värmepump säljes

Tidigare annonser till salu

Trevligt semesterhus beläget på en tomt med bra möjligheterr att hitta läplatser, där man kan njuta av solen. Från tomten finns ett stigsystem ned till badstranden. I området finns många möjligheter för spännande upplevelser i naturen, på museer och t ex upplevelseparken Danfoss Universe. Huset är inrett på ett trivsamt sätt med trevligt allrum som det centrala rummet. Det ena av de två badrummen har en 2-pers bubbelpool och direkt ingång till bastun. Huset har kompletterande uppvärmning från energivänlig värmepump, som även kan fungera som aircondition när det är varmt.
Trevligt poolhus, där man tänkt på alla detaljer. Huset är inrett med alla former för moderna aktiviteter bl a biljard, beach volley playstation och internet. Här kommer man inte att det långtråkigt. Den stora poolavdelningen bjuder också på mängder av aktiviteter. Huset har en värmepump, vilket gör att i förhållande till många andra poolhus, blir energikostnaderna lägre - till fördel både för miljö och gäster. Huset ligger i det lugna fritidsområdet Ejsingholm - med bara några minuter till vattnet. Stranden vid fjorden är barnvänlig med grunt vatten och samtidigt bra för segling.
Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som kundtjänstmedarbetare kommer du främst att arbeta med att ta emot samtal från privatkunder som behöver felsökning av sina värmepumpar. Det kommer även att förekomma en del administrativa uppgifter såsom faktura- och posthantering. Du kommer att arbeta självständigt men ingå i ett team på fyra anställda. Vid tjänstens start kommer du att coachas in i arbetat av dina kollegor.
I Holmsland klits tjusiga natur ligger detta kvalitetshus nära havet med fin utsikt från tomten. Huset är ljust och mycket smakfullt inrett och ägarna ser till att gästerna får en bra semesterupplevelser i huset. Poolrummet inbjuder till aktiviteter och lek i den 19 m2 stora swimmingpoolen, som uppvärms med en energisparande värmepump, och vid sidan av står ett 6 personers bubbelbad klart för avkopplande undervattensmassage. Och till sist kanske en stund i bastun. Klegod ligger mellan de två populära orterna Hvide Sande och Söndervig. Hvide Sande är ett aktivt fiskeläge med små butiker och bra fiskevatten bl a utanför slussen. Söndervig är en trevlig badort med bra affärer och aktivitetsmöjligheter. I hyran ingår gratis tillgång till ROFI-Centret i Ringköbing.
Gården är belägen mellan Böste och S.Åby. Huset har 5 rum och kök, varav 1 större sovrum finns på nedre våningen och 1 mindre sovrum finns på ovanvåningen. Köket är ljust och charmigt och är i äldre modell. Det finns ett badrum med badkar och ett duschutrymme. Totalt har huset 3 toaletter varav 1 på ovanvåningen. Vindsutrymmet delas med ägaren. Till bostaden hör en härlig trädgård med flera uteplatser. Uppvärmning med värmepump. Elförbrukning ca 28000kw/h. Huset är ledigt från 1 augusti. Kallhyra 6500kr. Vi förutsätter att våra hyresgäster har fasta arbeten och är utan betalningsanmärkningar. Maila eller ring (säkrast kvällstid) vid intresse.