Till salu inom: ”

utlånas säljs två miniåsnor en b ponny säljes

Tidigare annonser till salu

Vem vill låna Tiger på foder? Tiger 5 år, är en ärlig, glad och vänlig ponny som går bra att rida och köra. Vi söker ett hem till honom i ett litet stall med någon trevlig hästkompis. Vi vill gärna att Tiger får komma ut på långa skogspromenader. Underbar kompis. Trafiksäker, tillgiven och barnvänlig, visad på utställning. Renrasig shetland med pass. Mycket viktigt för oss att det blir rätt hem. Han är mest riden i skogen, har inte gått på lektion. Vagn och sele följer med. Gärna i närheten av Västerås så att vi kan hålla kontakt. Om allt fungerar, kan vi ev tänka oss ett senare köp. Tacksamma om ni skriver och berättar lite om er och vad ni söker för häst. Så kan vi ta telefonkontakt senare.
Varmblod född 02, ca 155 i mankhöjd utlånaseventuellt säljes. Underbart sto som är genomsnäll i all hantering och ridning. Står snällt i stallgången, likaså i hagen. Hon är inte särskilt utbildad men lär sig snabbt och försöker alltid att göra det bästa för sin ryttare. Perfekt häst för den som vill motionsrida eller för den som vill utveckla enunderbar häst. Utlånas på foder då jag är skadad och inte kan ha henne längre. Kan även säljas till rätt ryttare. All utrustning får du med! Hör av er för provridning!
Hampus är 23 år och fullt frisk! Han är snäll och har inga olater! Mycket riden men inte de senaste åren! Men är inga problem att sätta igång honom igen! Dock bara till lättare ridning. Hampus är tävlad i både hoppning, dressyr och western! Så han är en riktig allround kille! De senaste åren har han bara gått och varit kung i hagen men jag känner att han kan få det bättre hos någon som har mer tid för honom! Någon som behöver en sällskaps häst eller till någon hästvan familj som har barn som vill rida! Hampus är en maxad b ponny dvs 130 cm. Han är inte till salu utan jag vill bara låna ut honom! Han har garanterat många fina år kvar! Och jag vill att han ska få så mycket kärlek det går! Har du hemmet jag söker! Tveka inte att ringa mig och berätta vem du är!
Letar efter fodervärd/ar till mina två hästar pga ändrade familjeförhållanden. Varmblodsstoet är 19 år gammal, väldigt snäll i all hantering, pigg och framåt att rida, men sticker aldrig. Ganska tittig av sig om man rider ut själv eller först i ledet, men är väldigt lugn om man rider bakom andra hästar. Hon är tidigare travtränad, jag köpte henne som 5 åring. Väldigt trafiksäker. 160 cm i mkh. A ponnyn är en korsningsponny, okänd stam, 8år gammal. Han är inkörd och inriden. Pigg och glad oftast, lite stönig ibland som de flesta ponnyer. ;)Blir lite rädd för bilar som kör fort förbi, lastbilar och traktorer som låter mkt, men har aldrig stuckit. Snäll att hantera. Vill gärna att de kommer till samma ställe, men inget krav. Jag är mkt mån om vart dem hamnar. Ring eller mejla för mer info.
Hej! Jag har ett minisheltandssto med fin stam och enponny som förmodligen blir en minde b-ponny när han har växt klart som jag gärna vill låna ut i skånetrakten. Eller till någon som vill hjälpa till på hemmaplan, finns utanför Helsingborg. Dom är födda våren 2013, mycket hanterade och ingen fång. Vill att dom kommer till någon som har mycket tid att ge dem, någon med hästvana sen tidigare. Vill att båda kommer till samma ställe, dom är vana vid att dela box. Letar efter ett längre samarbete då jag inte har tiden till dem nu. Skicka ett mail och berätta vad du har! / Josefin