Till salu inom: ”

upphittade katter blekinge säljes

Tidigare annonser till salu

Dessa tre söta katter hittades i en glänta o skogen den 17/7. Någon hade satt ut dom o slängt ut lite mat o vatten i tron om att dom skulle klara sig i det vilda. Katterna har varit sällskapsdjur innan då de är rumsrena och det syns för mamman har ett tydligt spår efter halsband. Ska till veterinären den 19/7 för att behandlas mot öronskabb. Vi vill gärna att mamman kommer till ett eget hem med mycket kärlek, värme o trygghet. Hon är en väldigt tillgiven katt. Kattungarna är ca 12 veckor och säljes antingen separat eller tillsammans. Även dessa förtjänar kärlek, trygghet o värme. Dom finns på Westregård, Marsvinsholm.
Föreningen Kattakuten har tillvaratagit följande katter: 1. Röd katthona, chipmärkt men inte registrerad i djurregistret. Upphittad vid modellflygklubben Jupiters flygplats vid Lerbäcken/Knöppelåsen i Luleå. 2. Röd hane med vitt. Även denna katt är upphittad vid modellflygklubben Jupiters flygplats vid Lerbäcken/Knöppelåsen i Luleå. 3. Ung hona, upphittad i Norrfjärden(Piteå). Mycket kelig och social. Katterna finns i stödhem hos Föreningen Kattakuten och är anmälda till polisens hittegodsregister. Känner någon igen katterna eller vet vilka som är ägare till katterna, kontakta Föreningen Kattakuten!
Denna katt uppehåller sig på Svängstavägen. Oerhört kelen och tillgiven varav den borde komma från ett hem. Är det någon som saknar den så hör av er snarast. Även aktuellt med någon som kan ta hand om den då den inte är välkommen av katterna som bor här. Hör av er snarast om ni känner till denna katt eller vill ta hand om den.
transport går ofta till olika delar av landet, fråga gärna. Finns annonsen kvar, finns det kattungar kvar! Kvar är en bruntabbyvit underbart söt kattpojke, han är fullvaccinerad, avmaskad och rumsren. Mycket social som ni ser på bilderna, och påhittig som kattungar ska vara!:) De är födda av en upphittad tam hona. Det är 4 charmiga kattpojkar födda 7 Mars som nu vill ha ett alldeles eget hem! De har hunnit bli 14 veckor och vill flytta NU. De är väldigt keliga, hanterade och snälla kattpojkar som älskar att sova i sängen och vara med överallt. De är vaccinerade avmaskade rumsrena Vana vid katter, barn, hundar. adoptionsavgiften på 600 kronor går oavkortat till de utgifter vi haft på dom under deras tid i föreningen, de vi är helt ideela. Ni kan läsa mer om vår ideela förening på vår hemsida www.ronnebyshittekatter.se Där kan du se mer bilder på den lilla killen och göra intresseanmälan. Där finns många fler katter ute för adoption! Välkomna för en titt!:)
Han kom till mig den 30/10-2012. Kastrerad, id-märkt. Tyvärr lyckas vi inte hitta ägaren till dennna trevliga katt. Han är anmäld upphittad hos polis, blocket under efterlysning, kks sida över saknade katter, Ronnebys hittekatters sida över bortsprungna. Nu vill kisen gå vidare med en ny familj. Han är avmaskad, kommer att få en gitlig id-märkning. Kommer väl överrens med andra katter. Rumsren. Hos mig vistas han ute/inne.