Till salu inom: ”

ungersk folkdräkt säljes

Tidigare annonser till salu

Eddie söker nu ett nytt hem. Eddie är en blandras mellan schäfer och ungersk vizla. Han är 1 1/2 år gammal (född 1okt 2012) Alla papper finns och vaccinerad/chippad. Han kastrerades när han var 11månader vilket gjort att han aldrig började markera revir/jaga honor. Eddie är van vid att bo i hus och få gå långa promenader i skogen och på landet. Han är även van vid att följa med upp till stallet och träffa andra hundar. Van vid barn och älskar åka bil.
4 hanar, mamma Amstaff och pappa Ungersk Wizsla, söker 4ever hem. Födda 15 oktober 2014. Dessa WhildHjärtor är redo att flytta hemifrån nu. De behöver en egen människa, som bara bryr sig om dem. Alla är supersociala, och lättlärda. Och är inte rädda för något, utan bara nyfikna killar. Bebisarna är svarta med vita tecken på bröstet, förutom en som är helsvart. Kattvana & kloklippvana. Alla kommer vara chippade, vaccinerade och vet.besiktigade vid avhämtning/leverans. Vill tillägga att detta inte är en förstahund, då det är muskelhund och jakthund i dem. Pris 4.500:-, finns i Göteborg. Tingpris 1.500:-, ej återbetalningsbart. Hem är dock viktigare än pris! Intresserad? Maila mig då! Mvh Whilda & Anna
Mjukt rundad Ungersk sjösten i gråa nyanser med inslag av varma brunbeiga toner. Färgen unik för sjösten! Skön att gå på även barfota! Storlek ca. 2-5cm stora stenar. Ligger nu delvis på mark (markduk under) och en del i Ikeapåsar, totalt ca. 3 ton. Inköpt på Vellinge plantskola Nypris: 3000:-/ton Pris: 3000:- för alltihop Köparen står själv för hämtning och lastning.
ÄLDRE HÄTTA TILL UNGERSK FOLKDRÄKT hantverk KALOCSÁT vintage
UNGERSK STOR DOCKA I FOLKDRÄKT HANDSYTT 58CM GÅDOCKA BLUNDÖG