Till salu inom: ”

tuppkaka vinbär långpanna säljes

Tidigare annonser till salu

En stor tvåa på 70 kvm, Varvsgatan 8 i Högalid. Högt i tak, spegeldörrar och spröjsade fönster. Sovrum: trägolv, kakelugn (fungerar ej), fönster mot innergård, två klädkammare. Vardagsrum: Trägolv, fönster mot Varvsgatan Kök: linoleummatta, vitvaror från 2001, plats för 4-6 personer, fönster mot innergård Badrum: linoleummatta, kalvkaklat, badkar Hall: Linoleummatta, inbyggt städskåp Innerhall: linoleummatta, avhängningsyta för ytterkläder och bokhyllor Innergården är en härlig lummig oas på sommaren med körsbär, svarta och röda vinbär och krusbär och vackra blommor. Till lägenheten hör ett mindre vindsförråd ca 5 kvm. Övrigt i huset: tvättstuga med två maskiner, torktumlare och torkskåp, Två sykelrum och ett barnvagnsrum.
Ljuset innehåller 160 g ekologiskt sojavax och underbara doftoljor. Doftbeskrivning: "Kryddig varm kanel som kombineras med vinbär ger en väldigt speciell doft som sprider en fantastiskt mysig stämning. Kura ihop dig i soffan med en god bok och vårt ljus med doft av varma vinbär och känn hur lugnet lägger sig." EnglaLjus tillverkar vegetabiliska och ekologiska doftljus som är fullständigt biologiskt nedbrytbara. Vi har ingen fysisk butik utan all försäljning sker via vår e-butik. Besök oss på: www.englaljus.se Välkommen! Pris: 129 kronor
Mp3-skiva i mycket gott skick. 12 tim. 31 min. Utsorteras från biblioteket, tpb. Spelas i CD-spelare som tar Mp3, eller i dator. - Liselotte Pontis nystartade resebyrå går alldeles lysande och tillsammans med sin man Mario och barnen planerar hon för ett nytt liv i en stor villa på Frösön. Ett liv som ska få dem alla att slippa tänka på sveken och familjelögnerna - eller? Vinbär och vemod är en berättelse om drömmar och svikna förhoppningar. Men också om oväntad lycka och insikter om livet som är mer svårgripbara än de trott. Lyckan finns, liksom kärleken, frågan är bara; hur stort får priset bli?