Till salu inom: ”

transportcykel säljes

Tidigare annonser till salu

Larry vs Harry Bullitt transportcykel Modell: Classic 7-SPEED NEXUS Comp. grp. Frame: aluminum Front fork: CrMo Headset,front: 1 1/8 Forseglede Kuglelejer Headset, rear: 1 1/8 Forseglede Kuglelejer Front wheel: 20 Rear wheel: 26 Steering rod: 763 mm Headset spacer: 100 mm Axle width of front hub: 100 mm Axle width of rear hub: 135 mm Saddle post diameter: 31,6 mm I ny skick, använd som dekor på mässor och fotograferingar. Ny.pris 2300EUR
Mycket fin transport cykel stora paket hållare fram och bak tre-växlad lås med två nycklar, lyse fram bak samt trumbromsar både fram och bak. Märke Pashley Pronto cykeln är från England. Säljes för 3500 kr eller bud Om företaget Cykelstödet i centrum av Höör nära stationen Handelsgatan 1b. Säljer nya och beg. cyklar. Vi utför alla typer av cykelreparationer en hel del fixas på dagen. Välkomna.
Cargobike Long single lådcykel(transportcykel, familjecykel) Denna cykel med en låda fram har i princip samma köregenskaper som en vanlig cykel och är ett säkert och socialt transportmedel för barn eller varutransport. Cykeln finns i singelutförande för 2 barn eller dubbel för 3 barn. Finns även som elcykel i båda utföranden (16495:-) Cargobike.se Sveriges största utbud av lådcyklar Cargobike AB *Vintergatan 11 Malmö *Götgatan 1a Sundbyberg/Stockholm (se hemsida för öppettider)
Transportcykel 7-vxl Cyklarna vi hyr ut är av bästa kvalitet. De är tillverkade i det stora cykellandet Holland och är stabila och anpassade för krävande användning. Service och underhåll utföres av oss för att Du alltid ska åka på en väl fungerande cykel. Vanlig cykel: Alla cyklar har 7 växlar, korg (fram), pakethållare, pump och reparationssats. Vi har olika ramhöjder, så båda små (från 10/11 år) och långa personer kan cykla bekvämt! Cyklarna har handbromsar, alternativt fotbroms. Familjetandem: Vår familjetandemcykel har 7 växlar och passar bra för 1 vuxen och 1 barn från 4 -10 års ålder. Barnen sitter fram och kan trampa men inte styra. Du har uppsikt över barnet och ni kan uppleva turen tillsammans. På cykeln finns pakethållare med väskor, pump och reparationssats. Cykeln har bara handbroms. Tandem: Den vanliga tandemcykeln har också 7 växlar och passar för 2 vuxna. (eller 1 vuxen och barn från 10/11 år) På cykeln finns pakethållare med väskor, pump och reparationssats. Cykeln har bara handbroms. Transportcykel (med lådan): Den här transportcykeln är populär och välkänd i Nederländerna! Cykeln har 7 växlar och handbroms. På cykel finns pakethållare, pump och reparationssats. I lådan finns plats för 1-3 barn och ger därmed alla en trevlig cykelupplevelse. Naturligtvis kan Ni också använda lådan för picknickkorg, tält eller andra saker som Ni vill ta med Er. Vuxna får inte sitta i lådan och lådan får lasta max 70kg. Upplev Östergötland från cykelsadeln. Vi har vägbeskrivningar för trevliga cykelturer genom det östgötska landskapet. Följ Göta Kanal till Brunneby Musteri, vidare till Ljungsbro och Cloetta, Sveriges första chokladfabrik. Besök Berg och följ båtarnas vandring upp och ner i slusstrappan. Ta med picknick-korgen och stanna vid kanalens fina rastplater eller besök någon av restaurangerna längs vägen. Vår förträffliga cykel med plats för 1-3 barn ger er en trevlig cykelupplevelse och en härlig kontakt med natur och djur. Du kan också använda lådan för transport av picknick, tält eller andra saker som du vill ta med. Familjetandemcykeln ger dig möjlighet att cykla med ett barn i 4-10 års åldern. Du har uppsikt över barnet och ni kan uppleva naturen tillsammans. Välkomna!
Cykel med korg 7-vxl Cyklarna vi hyr ut är av bästa kvalitet. De är tillverkade i det stora cykellandet Holland och är stabila och anpassade för krävande användning. Service och underhåll utföres av oss för att Du alltid ska åka på en väl fungerande cykel. Vanlig cykel: Alla cyklar har 7 växlar, korg (fram), pakethållare, pump och reparationssats. Vi har olika ramhöjder, så båda små (från 10/11 år) och långa personer kan cykla bekvämt! Cyklarna har handbromsar, alternativt fotbroms. Familjetandem: Vår familjetandemcykel har 7 växlar och passar bra för 1 vuxen och 1 barn från 4 -10 års ålder. Barnen sitter fram och kan trampa men inte styra. Du har uppsikt över barnet och ni kan uppleva turen tillsammans. På cykeln finns pakethållare med väskor, pump och reparationssats. Cykeln har bara handbroms. Tandem: Den vanliga tandemcykeln har också 7 växlar och passar för 2 vuxna. (eller 1 vuxen och barn från 10/11 år) På cykeln finns pakethållare med väskor, pump och reparationssats. Cykeln har bara handbroms. Transportcykel (med lådan): Den här transportcykeln är populär och välkänd i Nederländerna! Cykeln har 7 växlar och handbroms. På cykel finns pakethållare, pump och reparationssats. I lådan finns plats för 1-3 barn och ger därmed alla en trevlig cykelupplevelse. Naturligtvis kan Ni också använda lådan för picknickkorg, tält eller andra saker som Ni vill ta med Er. Vuxna får inte sitta i lådan och lådan får lasta max 70kg. Upplev Östergötland från cykelsadeln. Vi har vägbeskrivningar för trevliga cykelturer genom det östgötska landskapet. Följ Göta Kanal till Brunneby Musteri, vidare till Ljungsbro och Cloetta, Sveriges första chokladfabrik. Besök Berg och följ båtarnas vandring upp och ner i slusstrappan. Ta med picknick-korgen och stanna vid kanalens fina rastplater eller besök någon av restaurangerna längs vägen. Vår förträffliga cykel med plats för 1-3 barn ger er en trevlig cykelupplevelse och en härlig kontakt med natur och djur. Du kan också använda lådan för transport av picknick, tält eller andra saker som du vill ta med. Familjetandemcykeln ger dig möjlighet att cykla med ett barn i 4-10 års åldern. Du har uppsikt över barnet och ni kan uppleva naturen tillsammans. Välkomna!