Till salu inom: ”

traktor kontrol s2 säljes

Traktor Kontrol S2

Jönköping

Tidigare annonser till salu

Traktor Kontrol S2, Traktor Scratch A6! Pioneer CDJ-1000MK3( Såld ) Traktor Kontrol S2: 3000kr S2 har de viktigaste funktionerna för DJs - 2 deck och en mixer - multi-effekt-enheter och en tredje kanal för samplingar. TRAKTOR SCRATCH A6(obs! oanvänd): 2000kr DJ-paket med ljudkortet Traktor Audio 6, tidskodade vinylskivor/Cd och mjukvaran Traktor Pro 2.5 Maila vid intresse!!! Lämna ditt telefonnummer så ringer jag upp.
Hej! Säljer mitt DJ-set (controller) efter drygt 3 månaders fritidsspelande. Konsekvens av en dyr jul och ännu dyrare nyår måste jag tyvärr sälja det för att finansiera studier. Traktor Kontrol s2 är ett utmärkt set som du kopplar till din dator. Programvaran följer givetvis med. Traktor Kontrol S2 - 3500:- vid hämtning Midifightern 1000:- separat Eller båda för 4000:- Midifighter: (http://www.youtube.com/watch?v=AdsE_vz0syw)
Säljer denna klassiska mixer (lite motvilligt om jag ska vara ärlig). Har precis inhandlat en Traktor Kontrol S2 istället och då blev denna best överflödig. Hoppas dock att denna pärla går till någon som uppskattar dess legacy. I väldigt bra skick (som ni kan se på bilden). Alla knobs, faders och in/outputs funkar som de ska. Om det är något som vittnar om ålder så är det väl minimalt slitage i faceplaten. Säljs med tillhörande AC-adapter. Hör gärna av er om ni har frågor! MvH, Eric Nordgren
Hej. Då var det dags för lite rensning. Säljer en Traktor Kontrol S2, då den aldrig används. Införskaffade den för några månader sedan. Spelat på den 5-6 gånger, sedan legat i kartong och samlat damm. Alla tillbehör medföljer (till och med plasten) Skicka ett mail om du är intresserad, så hörs vi vidare på telefon efter det. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Säljer en helt ny Traktor Kontrol S2 dj platta, som jag köpte nyligen.. Köpet vart en impulsköp, och plattan har aldrig blivit använd. Eftersom butiken inte tog emot denna vara då förpackningen var öppen så kunde jag inte lämna tillbaka. Så nu ligger den och väntar på att någon ska kunna använda den. Varan är köpt i Billebro Eventure butik i Stockholm Kvitto finns, samt att varan har 10 månaders garanti kvar. OBS! Obruten förpackning, men aldrig använd vara. Kontakt via telefon och mail. Pris 3500:-