Till salu inom: ”

trätrall säljes

Tidigare annonser till salu

Trätrall från Bauhaus, 3 år gammal, ihoprullningsbar vid förvaring. (Beskrivning finns i Bauhaus Trädgårdkatalog, Heatwood värmebehandlad furu) 4 st 160cmx58cm 150 kr styck (nypris 475 kr/st) 2 st 80cmx58cm 50 kr st (nypris 249 kr/st) 2 st 60cmx58cm 50 kr st Eller alltihop för 600 kr
Nyrenoverad i alla rum, fullt möblerad, fin balkong med trätrall. Badkar. 100m till busshållsplats, tar 7 min till stan, 5 min med bil till centrum. Ligger nära grönområde, jordbrodalen, 300 m till Netto, post, Gym, Apotek, vårdcentral och pizzeria. Gratis parkering utanför lägenheten. Denna bostad är insänd av BoPunkten.se. All information om bostaden finns på http://www.bopunkten.se, vill du kontakta uthyraren måste du vara betalande medlem på BoPunkten.se. Med rabattkoden JP32 får du 10% rabatt på medlemskapet. Bostaden finns på: http://www.bopunkten.se/annonser/19084/
Hej! Har en stor och ljus 2:a i centrala härnösand som finns ledig för uthyrning genom Norrvidden från 1 December. Lägenheten är väldigt ljus och fin med nya tapeter. Stor och fin med bra ytor och en rymlig klädkammare. Finns även en balkong med trätrall som de sitter spottar i. Garageplats finns att hyra utan kö!! Kom gärna och kolla! Ring, maila eller Sms:a för visning.
Fräsch lägenhet om 2 rum och kök med balkong i söderläge. Helkaklat badrum med golvvärme och handdukstork. Plast för tvättmaskin. Balkong med trätrall. Nya vitvaror i kök (ca 2008-2009). Diskmaskin ingår. Bredband 100 mbit, värme och stort tv-utbud ingår i månadsavgiften. Gemensam bastu, tvättstuga och trädgård finns. Parkering och garage finns att få enligt kösystem. Vid intresse maila i första hand då jag inte har mobilen tillgänglig hela tiden. Fler bilder på lägenheten finns, maila så skickar jag!
Hej! Vi ska flytta och har inget behov av terrass trallen längre. Jag köpte delar av den så sent som i maj och kvittot finns kvar! Bifogar bild. De nya delarna kompletterade de äldre mer slitna som jag oljat in och fyllt på med. Jag skickar även med ett gäng extra som ligger i en kasse om du är intresserad. Det finns även lister som avslutar snyggt mot kanten. Se bild. Enbart de nyare delarna kostade 3740kr och De övriga ca 2000kr. Jag säljer allt för 2000 kr! Fler bilder kan skickas om du vill få en uppfattning om ytan. Välkommen!