Till salu inom: ”

träbil sitta åka t 3.4år säljes

Kit
F

Tidigare annonser till salu

Hej, en bra vw med samma ägare sedan 1971. Tekniskt perfekt med extra bensinvärmare för coupen som gör det varmt och gott. Värmaren behöver servas till,den går ibland. Vinterdäck är på och gamla sommarhjul är med. Ny generator och går kanonfint. Visst finns det lite rost här och där men fin ändå. en bil att åka med från första dagen och sen fixa skönhetsfel om man så vill. Ring gärna, men inte efter 22.00. Ulf 070-5215637. Vem hinner först....
Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med många möjligheter. Stockholms stad ska vara en arbetsgivare som erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Klastorpsskolan är en skola med ca 230 elever förskoleklass - åk 5. Skolan ligger i Marieberg-Fredhäll och bildar skolenhet med Essingeskolan. 1 plats(er).Vi söker en engagerad lärare ca 20% till Klastorpsskolan under vårterminen. Du ska i samarbete med klassläraren ansvara för en del av undervisningen, med inriktning svenska, i en åldersblandad klass åk 4-5. Utbildning krävs. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 3-6 månader.
Vi öppnar en räknestuga varje lördag under mars och april. Matematik för åk 7-9. Erfaren mattelärare som vill att du ska lyckas ! Plats: Stora Famnen Hängmattors lokal, Vinjegatan 5 , invid t-baneuppgången i Blackeberg. Tid: Start lördag 5 mars. Kl 12-15, drop in - drop ut. Stanna så länge du behöver. Kom varje lördag eller kanske bara en gång inför ett prov. Pris: 150:- / tillfälle, inklusive fika. Ta med din mattebok. Föranmälan per mail el telefon senast samma dag kl 10. Max 6 elever. Räknestuga för matematik på gymnasienivå kommer även att arrangeras. Anmäl intresse!
Vi har bokat Ski Lodge i Lindvallen v.11 mellan den 13-20/3. Tyvärr kan vi nu inte nyttja hela perioden pgr av personliga skäl. Därför undrar vi nu om någon annan skulle vilja ta den andra halvan i stället för att bara låta den gå till baka till hotellet. Vi kommer själva nyttja rummet från den 13-16/3. Så om man vill kan man komma upp på kvällen den 16/3 då har man onsdag-söndag 16-20/3 på sig att åka skidor. Lägenheten har 6 sovplatser fördelar på två rum, med smarta lösningar och vackra material. Det ena sovrummet har en dubbelsäng och det andra sovrummet har två moderna våningssängar. Rummet med våningssängar går enkelt att dela av med en skjutvägg för att i stället bli två mindre rum. Perfekt för familjer. Ski Lodge ligger precis i anslutning till backen. Lägger med en länk så ni kan gå in och se hur fint det är. www.skistar.com/skiloge.se eller www.skistar.se Vi har tänkt oss 5000:- för den så kallade kortveckan. Som i vanliga fall under den här perioden går på 9.290:-. Ring eller maila vid intresse. Först till kvarn... (Ligger annonsen kvar så finns lägenheten kvar)
Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Klastorpsskolan är en skola med ca 230 elever förskoleklass - åk 5. Skolan ligger i Marieberg/Fredhäll på Kungsholmen och bildar skolenhet med Essingeskolan. 1 plats(er).Vi söker en engagerad lärare till åk 1 på Klastorpsskolan inför höstterminen. Grundskollärarutbildning med svenska och matematik för yngre åldrar. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre.