Till salu inom: ”

till salu fäbod dalarna säljes

Tidigare annonser till salu

Min trevliga, rymliga, möblerade bostad i centrala Orsa är disponibel mellan 22/3 och 9/5 för den som har goda referenser.. 2-5 minuters promenad till bageri, mataffär, dvd/videouthyrning, bibliotek, apotek, leksaksaffär, systembolag, keramisk kollektivverkstad och 7 minuters promenad ner till sjön. Med bil 15min Zorngården/museet, Vasaloppsspåret simhall, bio eller Grönklitt och Fryksås fäbodar - nu efter sportloven dessutom utan trängsel och i full sol! Hos mig finns plats för en hel liten familj som kan roa sig med något varje dag. Hyra kortare tid kan ev gå!
I sommar öppnar vi Torrlids levande fäbod för besökare där vi har en kaffeservering och en hel del djur på vallen. På fäboden finns det en stuga som vi hyr ut. Ni får då ta del av den enkla levnadsstilen som vi lever i under sommrarna. Uthyrningen sker söndag till söndag veckorna 26-30. Pris: 3 000kr/vecka Kontakta oss för mer information eller gå in på vår hemsida. torrlid.se tel. 073-819 44 12 eller 073-042 82 71 Johanna och Frida Halvardsson
Fäbod i Västerdalarna uthyres veckovis. Här finns en liten stuga med hall, kök + våningssäng och sovrum (våningssäng). Fyra personer får plats i stugan. Observera att det varken finns vatten eller el. Vatten hämtas i en kallkälla några hundra meter upp längs vägen. Utedass finns på tomten (ett gammalt och ett nytt). Ved till vedspis och öppna spisen finns. Om du hellre vill laga maten på gasolkök kan det ordnas (två plattor). Djur är tillåtet under kontrollerade former. Tänk på att hundar kan skrämma det rika djurliv som finns i skogen. Läs mer på www.benkultur.se/stuguthyrning.html
På lugna hästar rider vi genom Orsas fina natur till vår fäbod. Vi lagar mat över öppen eld och tillbringar kvällen i slogboden. Här ges tillfälle att koppla av och njuta av djur, natur och skogens tystnad. Turerna är under juli - september. Små grupper med max fyra personer/tur. Lunch och middag dag ett samt frukost och lunch dag två ingår. Vi använder oss till största delen av närproducerade och ekologiska råvaror. Ridtid under de två dagarna är ca 7-8 timmar. Även turridning och barnridning, se hemsidan. www.torsgarden.se Välkomna!
Katten Ottilia 5år söker nu ett kärleksfullt hem att flytta till då hon inte trivs särskillt bra av att bo i stan. Är mesta dels innekatt men utekatt på sommaren i våran fäbod. Hon har nu tröttnat på stadslivet och längtar ut till landet. Gärna på en bondgård eller liknande, får ej vara nära till trafikerad väg. Att hon blir ensamkatt är ett krav då hon inte är så förtjust i andra katter. Social Pratsam Myssjuk Busig Van med hund Steriliserad Kattlåda och klösbräda följer med på köpet. ENDAST SERIÖSA KÖPARE!!!!!!