Till salu inom: ”

tibetansk spaniel säljes

Tidigare annonser till salu

Hejsan, har en chiuhahua/tibetansk spaniel hane på 9 månader som söker nytt hem. Han är 75% chiuhahua. Han väger ca: 2,6-3kg Han är helt underbar, dock lite skällig men det tror jag försvinner om han får den aktiveringen han kräver. Skygg mot nya människor men det går snabbt över. Han kan vara ensam hemma, men inte allt för länge, han SKA vara ensam hund! Kan inte ha kvar honom pga att jag inte kan ge han den tiden/aktiveringen han behöver. Han är chippad och vaccinerad, ska ha en ny vaccination när han fyllt 1 år. För mer info mejla :) Han är äldre än 8 veckor!
Har en liten hane kvar som letar efter ett nytt hem! Social och trevlig hund, uppvuxen i hemmiljö. Leveransklar tidigast torsdag 7/3 då han fyllt 8 veckor! Innan leverans är han chippad, besiktigad, vaccinerad och registrerad i jordbruksverket! Mamman 87,5% Chihuauha 12,5% tibetansk spaniel Pappan 100% Chihuauha Han lämnas ej ut på foder. Avbetalning kan diskuteras men han lämnar inte hemmet fören han är fullt betald! Vill du som köpare att han stannar hos sin mamma någon extra vecka är det helt ok mot en handpenning på 1500:- Ring vid intresse!
Min Tibetanska spaniel, Abbe, söker ett nytt hem eftersom han kommer att vara ensam hemma alldeles för länge då jag kommer att börja arbeta. Han klarar att vara ensam hemma, men man ska ju inte lämna en hund ensam för mycket. Han är en väldigt snäll, lugn och försiktig, men kan även vara riktigt busig av sig. Abbe är 8 år gammal sen den 17maj, han är även okastrerad. Han trivs mycket bra i familj, och är väldigt snäll mot barn och äldre. Om det är något ni undrar över så kan ni ringa mig på 0704042648
Nu är valparna snart 9 veckor och börjar bli mogna för att få egna hem. Mor är långhårig guldfärgad Chihuahuakorsning (87,5 %) med litet Tibetansk Spaniel (12,5 %). Far är renrasig korthårig chokladfärgad Chihuahua. Valparna är alltså 93,75 % Chihuahua. Vi har både mormor och morfar till valparna, båda långhåriga. Valparna blir dock korthåriga! Samtligas öron är på väg att resa sig. Regelbundet avmaskade och kloklippta, chipidmärkta, veterinärbesiktigade u.a., vaccinerade och 3 års dolda fel-försäkrade. Reg. JBV. Vana vid katter och andra hundar, väl socialiserade och har varit mycket ute i solen och lekt.
En vovve til dig :) Hon är född den 19/7-11. Mamman är 100% Tibetansk spaniel och väger 5KG, och pappan är 100% Yorkshireterrier och väger 3KG. D.V.S att valpen förhoppningsvis kommer inte att väga mer än 3 eller 5 KG :) Vovven är en frisk och sund valp och är mentalt trevlig och har blivit rumsren redan nu :). Hon är vaccinerade,chippade,avmaskade,besiktade. Vid köp av valpen får Du: #halsband #dolda fel försäkring # snuttefilt #skötselråd # vaccinationsintyg #besiktningsintyg priset kan diskuteras ;)