Till salu inom: ”

thai tantra massage göteborg säljes

Tidigare annonser till salu

Längtar du också efter ett berikat liv med kärleken som knutpunkt?Vill du uppleva närhet, värme och ljus och samtidigt lära dig att göra det till en stor del av din vardag? Lär dig att hantera stressen som skapar distanser mellan dig själv och den du håller kär, genom att utnyttja din mest fundamentala energi - intimitetens energi.Maria från Alegraluz International, är en internationellt framstående Tantra specialist, som kommer att finnas tillgänglig i Oslo i slutet av februari! Det finns då möjlighet att tillsammans med henne, få en privat konsultation under en hel dag. Rådgivningen är öppen för alla: kvinnor, män, par och singlar.För mer information om bokning och vår verksamhet kontakta oss gärna genom denna annons, eller ring: 0034 617779237Du kan även nå Maria på telefonnummer:0034 618 478067Boka en extraordinär resa för ditt inre idag.Hemsidor: http://www.alegraluz.comhttp://www.internationalschooloftantra.comhttp://www.shivashaktitours.com http://www.alegraluna.comhttp://www.tantrainn.comBlogg:http://onedaysessions.blogspot.com/ http://onedaysessions.wordpress.com/http://alegra-luz.posterous.com/
Stor och fräsch 1:a på 42m2 med helt ny dubbelsäng från kungsängen, bäddsoffa/två sängar 2x90cm och en stor luftmadrass. Fullt utrustat kök. Härlig innergård med grill och lekplats. Sängkläder och handdukar ingår. Tvättstuga med gott om lediga tider. 5 min promenad till Slottskogen (way out west). 10 min till Göteborgs centrum. 16 min till Saltholmen havsbad. 5 min till promenadstråk vid havet och Systembolaget. Pizzeria i huset och ICA rakt över gatan öppet 07:00-23:00. Flera nycklar finns. Det finns tillgång till gratisparkering och billigare parkeringar i närheten. Önskas hyra båt eller boka massage så går detta att ordna till riktigt bra priser. Jag hjälper gärna till med information och tips inför din vistelse i Göteborg. Dygn: 760 Två dygn: 1350kr Tre dygn: 1800kr En vecka: 4000kr Priserna går att diskuteras beroende på behov och tillägg.
Massörer sökes till nyrenoverade och fräscha lokaler i Vasastan, mitt i centrala Göteborg. Vi vill att du är certifierad och / eller diplomerad och att du har erfarenhet av olika massagemetoder (t ex gravidmassage, svensk klassisk massage, bindvävsmassage, energimassage, hot stonemassage etc) Lokalerna är även lämpade för liknande verksamheter, såsom akupunktur, akupressur etc, och kan hyras kvällar och helger efter överenskommelse. Massagebänk, energimassagebänk och specialanpassad gravidmassagebänk finns i lokalen. Pris per månad; från 6000 kr (beroende på i vilken omfattning du önskar hyra lokalen) Om företaget Alexiskliniken AB är störst på tandblekning med BrilliantSmile 5 år i rad. Vi blev även vinnare av Brilliant Awards 2014. Vi erbjuder våra kunder professionell tandblekning, massage och gravidmassage med specialanpassade bänkar. Våra fräscha och nyrenoverade lokaler ligger i Vasastan i centrala Göteborg. Kontakta oss gärna för vidare information!