Till salu inom: ”

tavla sveriges rikes regentlängd glas ram säljes

Tidigare annonser till salu

Sveriges Rikes Lag 2012 i nyskick, endast öppnad och använd tre gånger. Det finns lagboksflikar insatta. Pris: 1700 kr Civilrätt, 22 upplagan, 2012. Även den i perfekt nyskick och endast använd fåtal gånger. Pris: 300 kr Nya sociallagarna, 25 upplagan, 2012. Perfekt nyskick, endast använd en gång. Pris: 400 kr Det finns inga understrykningar eller anteckningar i böckerna eller lagboken. Det går att nå mig på mobil, sms eller mail.
Norstedts Juridik. 132 uppl. 2011. 4464 s. Inbunden. 1963 gram. Nyskick. Sveriges Rikes lag 2011 samt tillhörande häfte med tillägg av författningar som utkom efter tryck av boken. I perfekt skick, enbart använd som referens vid en tenta. Passar den blivande juridikstudenten. Missa för övrigt inte mina övriga annonser där jag säljer andra böcker i bra skick som passar för den juridiska översiktskursen.. Vänligen notera att frakten för denna bok går på en dryg hundralapp. Vänligen notera också att beställningar på bokbörsen är bindande - lägg inte en beställning om du inte tänker genomföra köpet..
Atlantis. 2002. 211 s. Inbunden. 21,5x15,5cm. 473 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Under senare tid har en stark tendens framträtt i forskningen som särskilt betonat Västergötlands roll i bildandet av det svenska riket, den så kallade Västgötaskolan. Man har sett kristnandet som en viktig förutsättning för uppkomsten av ett rike och eftersom Götalandskapen tidigt mottog kristendomen, har man menat att riksbildningen utgått härifrån. Mats G. Larsson undersöker, som den arkeolog han är, de spår götarna lämnat efter sig det rör sig om både Västergötland och Östergötland och besöker de platser och trakter där man kan ana förhållandet mellan götar och svear och hur det gick till då de kom att förenas i ett rike. Boken avslutas med de längder över Sveriges kungar och västgötska lagmän och biskopar som bevarats tillsammans med Äldre Västgötalagen.
Bonniers (upplaga 2013 tryckt 2014) - 495s. med en del illustrationer: porträtt och historiska platser - klotband med skyddsomslag, allt i helt, rent, fräscht nyskick - Baksidespresentation: "I nära 700 år var Sverige och Finland samma land. Någon gång på 1100-talet expanderade svearna österut, och när riket växte fick alla invånare så småningom samma rättigheter och skyldigheter. Alla var svenskar ... De styrdes av samma kungar och samma riksdag och de utkämpade samma krig ... - Grundlagar och konstitution, städer och samfärdsel, skolor och universitet växte fram parallellt under århundradena på båda sidor om Bottenhavet. När Finland blev ryskt ... 1809 fortsatte det att utvecklas på sin svenska grund ... - I Sverige är allt detta märkligt okänt. Men H.L. ... fyller nu ut luckan i svenskarnas kunskap om den långa gemenskapen med Finland. Han skriver om hur verkligheten kan ha sett ut bakom Kalevala och Fänrik Ståls sägner, om grymma fogdar och hungersnöd, om hjältedåd och förräderier och om det fruktade fiska rytteriet, som både Gustav II Adolf och Karl X Gustav ville ha nära intill sig i striderna. - När H.L. berättar känns det att Finlands historia är vår..." - Klicka på "Förlagsfakta" för mer information. (15,5x21,5x3,5cm. 825g.)
Tavla Sveriges Rikes Regentlängd. Glas & Ram!