Till salu inom: ”

tavla av den kände konstnären arvid knöppel säljes

Stoner
F

Tidigare annonser till salu

Hej, jag vill sälja mina graffiti tavlor på canvas som jag gjort. Jag är en kille på snart 15 år och har hållt på med graffiti sen i julas. Jag tycker det är riktigt roligt, älskar att göra det. Nu vill jag sälja lite tavlor för att försöka få råd till nya pennor. De pennorna jag använde för att göra tavlorna är Molotow One4All, kända pennor för att va bra till canvas. och bakgrunden är sprayad med Montana Gold och Black cans :) Tavlorna är 50x70cm, jag tänkte ta 200 per tavla :)
(Överst.) Bruno Liljefors är utan tvekan Sveriges mest kända- och sannolikt främsta djurmålare. 1886 inköpte Nationalmuseum sitt första verk av Liljefors; Rävfamilj. Verken är utförda med stor teknisk skicklighet, där djurens anatomi och färgskala återges med exakthet, liksom omgivande natur. (Vänster.) Anders Zorn växte upp hos sina morföräldrar i Mora, där han 1896 skaffade sig en egendom vilken efter hans död blivit museum. (Zorn-gården) Hans måleri anknyter mycket till hans hembygd. Zorn hade en återhållen färghållning med tonvikt vid ljusvalörerna. (Höger.) August Strindberg började under 1870-talet att syssla med landskapsmåleri. Fantasibilder är ständigt återkommande i hans konst. Strindberg arbetade med en särpräglad expressiv teknik, med tjock och till synes häftigt pålagd färg som lagts på duken med palettkniv. Målningarna närmar sig ofta ett rent abstrakt formspråk. Priset avser samtliga tavlor och kan diskuteras vid snabb affär.
Nu ska jag sälja två tavlor av graffiti pionjären Kaos! Han är en av Sveriges mest legendariska graffitikonstnär och en av dom största i Europa. Redan 1985 gjorde han sin första graffitimålning och har idag nästan 30 års erfarenhet inom subgenren. Kaos har varit involverad i en mängd olika utställningar världen över och har aldrig tappat glöden för konsten. Nu driver han Graffitisthlm tillsammans med Klive. Han inspireras av vardagens intryck färger och former och arbetar mest med spray samt akryl. Tavlan är signerad av honom också!! www.graffitisthlm.se 1500:- lr högstbjudande! Priset kan diskuteras vid snabb affär
En Mycket fin tavla av den kända konstnärenAlexander Langlet född på 1880 talet och dör i mitten på 50-talet, vars pruduktion bestod av hästar I arbete och i landskap.Tavlan är målad år 1919 och är av måtten 89cm bred,73cm höjd med svart ram som är orginal.Detta exemplar är en stor tavla av konstnären då han målade större delen av sin produktion i mindre mått.Endast seriösa spekulanter som är intreserade av tavlan skall höra av sig. Mvh Jonas .
Fin tavla som bara måste köpas