Till salu inom: ”

sultan säng säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min säng. Det är en Sultansäng av modellen Svedal (mjukheten är fast) som är 160 cm bred. Tillhörande bäddmadrass, Sultan Tolg, medföljer och även en tunn madrass (dessa två visas ej på bilden) Det finns ben till sängen som medföljer men det ena fästet är lite sönder, dock inget som syns. Det är en mycket bekväm säng som är i nyskick. Inga fläckar eller defekter. Nypris ligger på ca 7500 kr. Jag kan tänka mig att sänka priset vid en snabb affär. Hör av er via telefon eller mail!
Mellanbrun Hopen säng (140x200cm)(ord. 1695kr) med matchande sängbord(ord. 695kr) säljes till ett vrakpris!! I priset INGÅR även Sultan resårbotten(ord. 3795kr) samt Sultan bäddmadrass(ord. 1595kr). Både dessa har 25 ÅRS garanti! Allt ovanstående är i fräschaste skick och går ut för 2500kr (köptes in för ca.8000kr då). Detta låga pris är på grund av utflyttning och därför behöves denna säng ej längre. Garanti samt kvitton finns även till förfogande! Endast seriösa bud accepteras och först till kvarn gäller! Ring Elie på 073-598 5981
Säljer nu pga flytt min Sultan Resårmadrass 120*200. Det medföljer 4 stycken, på madrassen monterade, fula ben. Dessa kan med lätthet bytas ut och en sängen får en ny fräsch design. Sängen har drygt 5 år på nacken och jag har framförallt använt den till att sova i.* Den hämtas och betalas då kontant av köparen. Storprutare undanbedes. *andra saker jag använt sängen till är sådant som att vila, läsa en god bok m.m.
Svart malm (90) säljes för 300kr pga flytt och flickvän! Den har lite repor nere vid fossingarna (jag har dock inte haft skridskor på mig) men är annars stabil och bra. Är limmad och går därför inte att montera ner, så släp/liknande är ett krav om du inte är hulken :) Du kan få madrassen (sultan) också för 300kr extra om så önskas, den har små hål/revor på kanterna (syns på bilden på sängens vänstra sida)
Hej! Säljer följande: +IKEA Sultan Silsand säng 120 cm (FAST) +IKEA Tjöme bäddmadrass Längd = 200 cm Bredd = 120 cm Tjock = 25 cm Har stått i en övernattningslägenhet och har använts totalt i ca: 3 mån sedan inköpet då jag har bott i Stockholm. Därför är allt i mycket bra skick. Garantin på sängen är i 25 år! Kvitto finns, inköpt 2009-05-18. Nypris: 3190:- Så länge annonsen finns kvar finns sängen kvar, finns centralt i Uppsala. Vänliga hälsningar, Robert