Till salu inom: ”

sulky vagn akta graco fusio mineral säljes

Graco Sulky

Värnamo

Tidigare annonser till salu

Fusio Stroller är en kompakt vagn med vändbarn sittinsats från Akta Graco. Säljes pga platsbrist. Gott skick - använd cirka 1 vecka på resa. Bra vagn som går att fälla ihop. Liggläge. Vindskydd och regnskydd ingår. Vagnen har Akta Graco´s click TravelSystem som gör det möjilgt att om ni har BabySkyddet Logico S från Akta Graco kan ni enkelt och lätt bära barnet direkt från bilen till vagnen utan att väcka barnet. (Adapter ingår men ej babyskydd). Vikt: 6,5 kg utan sits, Mått uppfälld: 74 x 57,5 x 106 cm. Mått hopfälld: 94,5 x 42,5 x 25,5 cm.
Akta Graco Fusio är en vändbar sulky, alltså en sulky med vändbar sittdel så att man kan ha den bakåtvänd. Sittdelen har fyra lutningslägen inklusive fullt liggläge och 5 punktssele. Vagnen har svängbara låsbara gummihjul fram som justeras på chassit så man slipper böja sig fram. Handtaget är delat men justerbart i höjdled. Vagnen är endast 56 cm bred. Vagnen står själv när det är hopfälld och blir 95.5 x 47 x 38 cm. Den har en 3D fällning (dvs. den blir även smalare när man fäller ihop den) även med sittdelen på. En stor avtagbar sufflett skyddar barnet mot solen. En bilstolsadapter medföljer så att babyskyddet Akta Graco Logico S går att fästa på chassit samt regnskydd och fotsäck Vagnen inköptes i juli 2012 och är i bra skick! Perfekt vagn att ha med på resan eller i bilen då den tar liten plats. En vagn som kan användas under lång tid från bäbis till flera år gammal. Nypris på prisjakt idag 2999:-
Nu säljer jag barnvagnar för jag har ingen användning av dem och pga flytt utomlands. Jag säljer en mörk blå liggkorg för 50 kr. Sedan även en svart mjuklift, fungerar helt perfekt som åkpåse. En favorit!! Mitt pris är 50 kr. Jag har en Carena tvillingvagn säljes i befintlig skick. Handbromsen fungerar inte och vi har aldrig behövt handbromsen då fotbroms fungerar utmärkt. Avtagbar klädsel och behöver tvättas. Mitt pris : 100 kr På bilden har vi den berömda Emma ljunga sitt vagn och kan fällas till helt viloläge. Färg svart och nyligen tvättat all klädsel på den fina vagnen. Köptes år 2011. Regnskydd ingår samt har den inbyggd myggnät. En super härlig och tål allt den här underbara vagnen Mitt pris : 1500 kr. Större bild kan skickas samt bjuder jag på den svarta mjukliften tillsammans med vagnen. Jag har en en syskonvagn/sulky med svängbara hjul. Suffletten är av på en sidan, men kan fixas samt avtagbar klädsel på vagnen. Behövs tvätta. Säljer för 100 kr. En akta Graco Fusio Mineral finns också. Använd 2 veckor, fick den i present. Ej användning. Det ingår åkpåse (vindskydd) sufflett samt regnskydd. Mitt pris är 1400 kr. Bild kan skickas. Barnvagnar hämtas i Hallunda. Större bilder kan skickas vid intresse.
En Akta Graco Fusio i färgen mineral (svart och grå) i fint skick. Använd under två resor. En av få sulkys där man kan ha barnet vänd emot sig. Går även att ha barnet vänd utåt om man så vill. Svängbara, låsbara hjul fram. Nästintill fullt liggläge (170 grader). Lätt och smidig vagn som tar liten plats i synnerhet i hopfällt läge (vagnen har paraplyfällning).
Vi säljer nu vår extravagn som vi haft som "bilvagn" till ett barn under en säsong. Den är lite använd och i fint skick. Det som är bra med denna vagn är att den är mycket kompakt när den är hopfälld och att sittdelen enkelt går att vända på så att barnet kan vara vänd både mot föräldern eller framåt. Jag rekommenderar inte vagnen till långa skogspromenader, utan den är perfekt som vagn att ha i bilen, på resande fot eller stadspromenader. Vagnen har vridbara framhjul och barnet sitter säkert med 5-punktsbälte. Man kan även "svänga" på handtagen för att få olika grepp. Med kommer också en "foot-sack" för kyligare dagar. Man kan även köpa till andra produkter till vagnen, exempelvis babyskydd och liggdel om man vill använda vagnen från födseln. Detta är dock inget som kommer med. Fullt liggläge! Kan användas upp till ca 15 kg / 3 år. Vikt: 6,5 kg utan sits Mått uppfälld: 74 x 57,5 x 106 cm. Mått hopfälld: 94,5 x 42,5 x 25,5 cm. Nypris: 3195 kr.