Till salu inom: ”

studsmatta adrenalin säljes

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag en studsmatta av märket ADRENALIN PRO Som rusta säljer för 2395kr Det som saknas är kantskydd då dett var trasigt (nytt kostar 599kr på rusta). För övrigt är allt i bra skick. Info: Studsmatta i proffsig modell. 4 ben i galvaniserat stål, hoppduk tillverkad i USA. 72 st fjädrar, Maxvikt 150kg, mått 366x88 cm, ramen är 45mm. Så nu finns det läge att köpa en kvalitets studsmatta för 500 det ni får köpa på rusta är ett nytt kantskydd så är den komplett och redo för att studsa på hela sommaren.
Vi säljer nu vår stora härliga studsmatta i proffsig modell! Märket är ADRENALIN PRO REKTA Hoppduken är tillverkad i USA med extra förstärkt och tjockt kantskydd. Den har 96 st. galvaniserade fjädrar och tål upp till 150 kg. Den är inte bara stark, superstabil och bra, den är också snygg, med fyra svarta ben i galvaniserat och lackerat stål, och mörkgrönt kantskydd som smälter in bra i trädgården! Kantskydden är lite påverkade av väder och vind men fullt fungerande. Måtten är: 457x305x91 cm.
Säljer min sprillans nya studsmatta just för att det ska köpas en ny. Trampolinen som köptes den 30 juli 2012(Kvittohanterat) har använts sedan den 31 juli alltså vid montering dagen efter. Den fungerar riktigt bra, fint skick och är anpassad för människor i alla åldrar. Ny pris i butik 1.695:- (http://www.rusta.se/studsmatta_adrenalin_366x88cm_p75901094.html) Köptes på rea, därför säljs den rätt så billigt. Studsmattan finns att hämta i Huddinge.
Vi säljer vår studsmatta av märket ADRENALIN. Bra skick. Lite smutsig efter att ha stått ute men felfri. Inköpt på Rusta för ca 1,5 år sedan. Studsmattan har 4 ben i galvaniserat och lackerat stål. Hoppduk tillverkad i USA med extra förstärkt och tjockt kantskydd. Skyddsnät. Galvaniserade fjädrar. Maxvikt 150 kg. Studsmattan är nedmonterad och finns att hämta på Lidingö. Nypris studsmatta: 3295 kr Nypris nät: 1195 kr Vårt pris: 2 000 kr.
Studsmatta av märket "Adrenaline". 3 år gammal & lite använd.