Till salu inom: ”

strävhårig tax tik 10 månader omplaceras säljes

Tidigare annonser till salu

Är intresserad av en strävhårig tik. Har tidigare haft tax och är mycket förtjust i denna hundras. Letar efter en tik inom kronobergs län. Kommer inte att jaga med hunden men kommer att spåra med hunden. Är beredd att köpa hund mellan 15 augusti-31 oktober. Hör av dig om du vet någon uppfödare som har hund som stämmer överens men mina önskemål.
Fina strävhåriga tax valpar, 2 tikar och 2 haner, född 20140914. 1 tik är tingad. Mamma: Ovnsröret's Nugatti, född 2011.03.01 Utställd med Excellent och ögonlyst UA. Pappa: Dimmuborgir's Olden, Född 2003.06.28 Utställd med CK och ögonlyst UA. Båda föreldrarna används till aktiv rådjursjakt och kommer i från mycket bra jaktlinjer. Uppväxta i hemmiljö, vana vid andra hundar och kattar. Valparna är leveransklara tidigast 9 november vid 8 veckors ålder. Levereras: - Registrerade i SKK - Avmaskade - Vaccinerade - Veterinärbesiktigade - Chipmärkta - Med dolda fel försäkring Ring (efter kl 17 pga jobb) eller skicka mail för mer info.
Hej. Jag har en strävhårig tax till salu som heter Cello. Han har ägts av min pappa som dessvärre har gått bort. Pappa köpte cello för 7-8 år sedan, med mycket bra stamtavla. Vi har jagat med honom, driver rådjur och är stark i kroppen. Säljes helst till jaktändamål. Gillar människor, barn och tikar. Andra hanhundar är ingen favorit dock. Han har vuxit upp med en annan hanhund. Inga problem med matlust eller övrig kropp. Ev provjakt går att ordna om intresse finns. Ring eller skicka mejl för mer info. Fler bilder kan ordnas.