Till salu inom: ”

stor tavla konstnär anders wolke säljes

Tidigare annonser till salu

Stor fin tavla av blå hjort med björk träd i bakgrunden. Akrylmålning på uppspänd bomullsduk 70x90 cm (ca 1,5cm hög kant) Original (ej print) -signerad på framsidan. Konstnär - Linda Otton Ram behövs inte - fin att häng upp som den är rakt på väggen, men den går att rama in om man vill. Storlekentavlan gör det svårare att skicka säker , utan att den skadas, så ser gärna att den hämtas. Finns i Kungsängen. Om ni skulle vilja att jag skickar den så går det att fixa men då tillkommer frakt + emballage (300-500kr). Kontakta mig via mejl © Rights to reproduce do not transfer with the sale of artwork. Artist retains all rights.
Säljer två stora tavlor. Den ena är Jack Vettrianos "The Singing Butler" http://en.wikipedia.org/wiki/The_Singing_Butler Bredd: 101 cm, Höjd: 82 cm. Målningen går ut på ramen och blir en del av bilden. OBS! Detta är inte original så klart :-) Pris: 350 kr Den andra, föreställande paprikor, ser jag inte vad konstnären heter (Sommer?) men det är nr 949/1000. Mycket härliga och klara färger. Bredd: 105 cm, bredd 105 cm Ram i svartbetsat trä Pris: 350 kr Pris för båda tavlorna: 500 kronor Maila helst.
Stor blå tavla, oetablerad konstnär. Lämplig för stora utrymmen, gärna en tom vit vägg med observationsavstånd från 10 meter och uppåt, t.ex. i offentlig lokal, sjukhus etc. Observera mått och vikt: 200 cm x 140 cm x 5 cm, vikt 27 kg, därför ej lämplig för gipsvägg. Material : väggfärg på spånskiva, hårdlackerad tålig yta, osignerad. Hängs på vägg med 2 enkla vinkeljärn för bokhyllor (knappt synlig, som på bilden). Hämtas i Hägersten.
Hej! Minecraftinspirerad Mona-Lisa till salu. Den storatavlan är ett original och är målad med akryl på duk av canvas. Ytterramen är gjord av trä med dekorlist i guldfärg. Perfekt för den som har vita väggar och vill ha en färgklick med Stil som kommer dra många avundsjuka ögon till sig. 10000kr eller högstbjudande. En perfekt julklapp! Mvh Konstnären PS. Mått: 92x112 cm. Sökord: Minecraft, monalisa, tavla, julklapp, interior, inredning, konst Ds.
storlek 200 x 134 cm. Tavlan finns i Västerås