Till salu inom: ”

stockar timmer ved säljes

Ved
F

Tidigare annonser till salu

Som pensionärshobby sågar jag ditt timmer enl dina önskemål. inte alltför stora mängder ,nåt traktor lass eller så åt gången. Finnes; Ny uppförd säter cikelsåg vajermatad,stålbänk 1100,1200 HM klinga , 100 hk industrikonv. volvodiesel m kilrep inbyggd spånfläkt med zyklon. hårda golv, allt under tak ingen spån,bark eller ytor utomhus, max stock längd 7,5 m och helst inte grövre än 50cm. Jag sågar själv om du inte har tid , om du vill köper jag dina ytor. Tänk på att torrgran är mkt fin och lätt att såga plank av isället för ved. dessutom halvtorr. Lätt tillgängligt 8km från e22korsningen vägen mot Fliseryd. 0499-41030
Hej! Har fällt ca 15-20 stora träd på en tomt och säljer dem billigt vid egen hämtning. Träden är fällda och avkvistade och mellan 10-15 meter. Mestadels tall samt några gran och några lövträd. Även fina till massaved. Prioriterar den som kan ta allt!
Är intresserad av att köpa ett timmerbils lass med brännved. Gärna 3 meters längd men även andra längder är intressant. Ved, stock, timmer, brännved, långved.
Liten smidig hemmabyggd timmervagn. Kan enkelt plockas isär på 10 minuter och läggas under fyrhjulingen på en släpvagn. Inte byggd för att köra de stora stockarna men duger fint till mindre ved. Pendlande boggi.
Säljer en hög med timmer stockar för den som vill göra ved eller annat. Längd ca 4m och varierande tjocklek. Finns minst 20kbm. Högen ligger alldeles vid en mindre väg så pålastning blir lätt. Det går också bra att kapa på plats. Ev kan jag sälja en del av stockarna separat.