Till salu inom: ”

stiga primo problem säljes

Tidigare annonser till salu

Hej ! Jag håller på att tömma mitt nyköpt fritidshus och eftersom jag själva redan har en åkgräsklippare, säljer jag nu denna Stiga !!! Det är en "Stiga Primo WM 12,5 hp, LWA 100db, Typ A 701, Modell 13-2411-11, 135 kg, 9,2 kW, 2800 rpm" årsmodell 2008. Den har el-starter och startar utan problem ! Jag begär 7500 Kr eller bud ! Vid intresse, så slå signal under 0371 43010 eller 072 2029796.
Pgo pmx sport naked 2007 moped bytes mot åkgräsklippare. Stiga villa, Stiga park, Husqvarna rider, Primo..mm Huvudsaken frontklippare. Defekt inga problem då mopeden behöver en genomgång också. Frambroms (påfyllning bromsvätska), injustering förgasare, montera bakblinkers, nytt blinkrelä, behöver en översyn helt enkelt, men inga problem för den händige Moppen har ny kolv, tändspole, packningar. Kört 5km efter kolvbytet förra sommaren. Maila vad du har och gärna bilder. Kan lägga ett par tusenlappar emellan för rätt objekt eller skrothög
Stiga Primo års.modell 2009 säljes. Servad med nya remmar och olja mm förra säsongen. Bra åkgräsklippare för den mindre tomten. Fungerar bra och klipper som den ska. Lite märken på plasten och lite skadad plast men INGET som påverkar funktionen. Drivremmen till klippaggregatet har hoppat av men inget större problem att få på för den som är lite händig. Säljes pga inköp av större maskin! 5000:- kontant och inget prut över telefon! Åkgräsklippare, Stiga, frontklippare, frontaggregat Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag ger upp, någon vill mig inte väl. Stiga Primo 2-3 år gammal har bestämt sig för att inte vara tillsammans med mig. Började säsongen med att byta tändstift. Startade direkt. Då krävde den "skitungen" ny drivrem- fine - klippte som en gud men då krävde den nytt batteri - yes inga problem - idag när det var dags för årets 5e klippning hoppade styrvajern av och jag kommer inte på hur jag ska fixa det. Jag betalar den som kan det 250:- i resebidrag, eller säljer den för 5000:-. Va´vill du ??
Säljer vår frontrider då vi har behovet av en större klippare som klarar kraftiga lutningar och klipper bredare. Perfekt till dig med lagomt stor gräsmatta till liten. med relativt flack yta. Skulle anta att 10-20% lutning fixar den lätt Går perfekt. Aldrig ett problem och knivhuset är ej skadat. mull/bak utkast Ej uppsamlare Mer info om klipparen kan du hitta på Stiga.se Bvsa Mvh Jocke