Till salu inom: ”

steroider säljes

Double Team
F
Örebro
TOROK
F
ZOMBI
F

Tidigare annonser till salu

SÄSONG 1, DISC 4. -På spaning i New York- är en välproducerad och verklighetstrogen skildring av nutida polisarbete i New York. Här möts det hårda livet på gatan, kaoset på stationen och komplicerade mänskliga relationer. I nästan tio år har den populära TV-serien fascinerat tittare världen över. -På spaning i New York- har nominerats till otroliga 86 Emmy Awards och vunnit 21 av dem. Denna DVD-utgåva innehåller hela första säsongen, som nominerades till 27 Emmys! Följ med tillbaka till det 15e distriktet och upplev spänningen i denna prisbelönta kriminalserie. Episoder: Abandondo, Abandoned Jumping Jack Fleishman Steroid Roy A Sudden Fish
Hallå, säljer nu min Rödqvarna som jag pulat ner en 250cc kinacross motor i. All el gömd i verktygsfacket, inget batteri så kickstart gäller. Går bra, startar lätt, skitrolig. Är man känslig kan man behöva en frambromswire, bara dålig fotbroms just nu men bromstrumman fram är slipad, beläggen uppruggade och bromsarmen smord. Hjullager upptagna, rengjorda och smorda. Ny kedja, nya däck och slangar. Inga lysen inkopplade, nålventilen i förgasaren håller inte riktigt tätt. Säljes för 5000 eller bästa bud INNAN DEN 4:E JULI! ENDAST TELEFONSVAR! INGA BYTEN!
En egengjord strata med handgjort plektrumskydd. Humbuckern är en gibsonliknade PAF på steroider 16k tror jag den är på. Patte Carlsson i fretless har ägt den men jag tog tillbaka den i inbyte när han ville ha ett par andra gitarrer jag gjort, Jag har bytt halsen till en lönnhals efter detta. Detta gör att jag kan sälja den billigt. Obs inga bytesförslag förutom en Boss OC-3 + pengar Bussgods kostar 225:- om jag ska skicka. Mobil 0723-204640
Marshall 4203 artist, rörförstärkare i superklass. Låter som en mini jcm 800 på steroider. 30 watt precis servad, är som nyskick. Kommer med footswitch. 3500:- Boss Me-70. Smidig pedal med funktioner. 7 cosm ampar, samt dist, delay, modulation. Cool loop funktion så man kan sola till sina komp. Endast använd i hemmet. Kommer i kartong och påsar o allt.. Som ny. 1800:- Ring eller mejla om ni är intressarade. Kan skickas över hela landet, köparen står för frakten.
Lawson 47 FET mikrofon. Tokhyllad Neumann 47 variant, handgjord av Gene Lawson i Nashville. Fantastisk kvalitet, robust som en tank. Läs på Gearslutz. Beskrivs som en neumann u87 på steroider, att ta med nypa salt, men otroligt fett sound. Väldigt varm och sweet. Detta är FET versionen, men Gene själv, säger att skillnaden är marginell mellan denna och Tube versionen, så få en grym 47 klon till marginellt pris. Läs själv: http://www.lawsonmicrophones.com/l47fet.html http://www.gearslutz.com/board/high-end/19673-lawson-l47-fet.html kommer med pelican case och mickhållare. som nytt. Som ny. 1 år gammal. inga byten.