Till salu inom: ”

stallplats ledig hofterup säljes

Tidigare annonser till salu

Boxplats ledig 300 m från Dagstorps RF, uthyres till trevlig hyresgäst med likasinnad valack. Hästarna går i gemensam hage med begränsad fri tillgång på grovfoder, mycket utevistelse. Stallet är litet och mysigt, totalt 4 boxar, det finns uppvärmd sadelkammare med gott om plats, spolspilta med varm- och kallvatten, plats att ställa transport. Vi är ett glatt gäng som rider på hobbynivå och åldersgränsen är runt 40. I boxhyran ingår halm, utsläpp/insläpp, fodringar. Hösilage köper jag hem och sedan betalar du för så mycket som du ger din häst. Hör av dig för mer info. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi har boxar lediga i vårt stall som ligger i Hofterup/Ålstorp. Här har du tillgång till ridhus, ridbana, uppvärmt fikarum med toalett och uppvärmd sadelkammare, kort sagt det mesta för att göra vintern lite behagligare och du kan hålla din häst igång hela vintern utan avbrott. Det finns också möjlighet att träna för tränare här. Övrigt som är värt att nämnas, är att du har skrittavstånd ut i skogen med många fina ridstigar, det är också skrittavstånd till Dagstorps Ryttarförening. Din häst får tillgång till egen hage. Det finns plats att parkera hästtransport här. Vi välkomnar alla, fritidsryttare såväl som tävlingsryttare och lägger stor vikt vid trevlig gemenskap mellan alla. Om du tycker att detta låter intressant så ring gärna för mer information!
Den 1 juni får vi 1-2 boxplatser lediga i vårt trevliga stall i Hofterup. Stallet ligger alldeles invid Dagstorps ridanläggning med fantastisk ridterräng i skog o mark runt knuten. Stallet rymmer 6 hästar. Vi hjälps åt med fodringar samt in- och utsläpp. Ju fler händer, desto mindre jobb. I gengäld är hyran låg. För att göra det möjligt att sänka kostnaderna ytterligare, har vi valt att låta alla i stallet själv ansvara för hö och underlag i boxarna. Har du inga egna kontakter, så hjälper vi självklart till med det. Alla hästar har egna rymliga hagar. Vi kan tyvärr inte erbjuda sommarbete. Ring eller maila för mer info :)
Vi har en boxplats ledig i vårt stall i Hofterup. Därför söker vi nu en ansvarsfull och hästvan person som kan passa in i vårt lilla gäng. Stallet ligger på bästa läge alldeles vid Dagstorps Ridanläggning med härlig ridterräng i skog o mark. Hör av dig på mail el telefon, så berättar jag mer! Tillträde efter sommarbetet.
9 kvm box ledig från 1/8 i Hofterup. Nära ridanläggning och fin ridterräng. Strö ingår, grovfoder finns att köpa. OBS!Endast valack. Maila för mer info. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.