Till salu inom: ”

stängsel säljes

Tidigare annonser till salu

Bonniers 1984 inbunden i mycket gott skick med omslag i mycket gott skick. 349s,. 22x14x2cm. 370g. ?Något underligt pågår på Bernkliniken i Schweiz. En efter en dör de isolerade patienterna. När doktor Nancy Kennedys rike farfar plötsligt insjuknar, förs han utan förvarning dit. Till sin hjälp har han Bob Newman, utrikeskorrespondent och Nancys fåstman. Väl framme i Bern börjar de misstänka att allt inte står rätt till. Kliniken bevakas av beväpnade män med dobbermanpinschar. Vad är det egentligen som pågår innanför de höga stängslen?
Kontor alt. med verkstad i Birsta uthyres. Ca. 80 m2 kontor lämpligt för 4-6 personer. Ytan är uppdelad i ett större kontorsrum, två mindre kontorsrum samt en större öppen yta i mitten med plats för 2-3 kontorsplatser samt konferensbord. Till kontoret hör även en toalett. Mat/fikarum med spis, mikro, kyl/frys disponeras gemensamt med annan hyresgäst. Kontoret kan även hyras med 180 m2 verkstad/varmlager m. tvätthall. Motorvärmarplatser i direkt anslutning till kontoret. Ytor utomhus med stängsel för parkering och uppställning om så önskas.
Nu är det tid att tänka på vart du ska ha din 1 el 2 års hingst till sommaren, så varför inte ha den hos mig. Har stora hingsthagar med kuperade och omväxlande terräng både gräsytor samt skog för skydd. Eltråds stängsel, alltid tillgång till rent vatten samt mineraler och salt. Det finns plats för 10-12 hingstar. Vi har möjlighet att hjälpa dig med att verka din häst under betes perioden och om du vill kastrera din hingst innan du tar hem honom kan med hjälp av veterinär även hjälpa dig med detta. Med betessläpp 28-29/5 och sista dagen för bete är 1-2/10, eller efter överenskommelse.
Nu söker vi en montageledare/arbetsledare till våran kund i Upplands-Väsby. Företaget är marknadsledande i Sverige inom stängsel och områdesskydd. Du måste vara en god organisatör då du kommer att ansvara för ett stort antal stängselmontörer. Du bör ha erfarenhet av markarbeten och gärna ha en bakgrund inom bygg. Du är allmänteknisk och har erfarenhet av mekanisk montage och elinstallationer. Du tycker om och har erfarenhet från att leda personal.  Som person är du kommunikativ, strukturerad och har hög social kompetens. Det är viktigt att du har administrativ förmåga, har goda datakunskaper, är stresstålig och kan prioritera.   B-körkort är ett krav. Meriterande är BE-körkort. Stämmer detta in på dig så skicka in din ansökan omgående då vi intervjuar löpande.
Grönt el-band 38 mm, 200 m Vitt el-band 30 mm, 2x200 m Vitt el-band 5 mm, 300 m Vit-grönt eltråd, 250 m Vitt elband ca 15 mm, 200 m Alla elband/elrep 500 kr eller 100 kr styck Premium Line matarledning. Grön. Ansluter stängselaggregat och stängsel. Lämplig för långa anslutningar. 200 kr El-aggregat ESM400+ för mindre inhägnader. 300 kr AKO PowerProfi ND 4100. Kraftfullt aggregat med digital display. Max tråd med låg vegetation 6 km. Två separata efektlägen, hög/låg. Endast använt ca 1 mån. 800 kr