Till salu inom: ”

spabad säljes

Tidigare annonser till salu

Komfortabel luksuøs villa der ligger i ferieparken Buitengoed Het Lageveld. I parken finder I også en dejlig badesø på 36 ha, her vil I garanteret finde det dejligt at være i sommermånederne, enten i søen eller på søens bred. I ferieparken er det muligt at leje cykler og der er pasningsmulighed for familiens mindste, I kan købe ind og bestille morgenbrød. I kan leje barneseng og -stol, samt håndklæder. Udflugtsmuligheder: Eventyrparken Hellendoorn (10 km), Ponypark Slagharen (34 km), Deventer (40 km) og Enschede (40 km). Du bør også besøge svømmehallen i Wierden med sauna, spabad og tyrkisk dampbad.
Disse smagfuldt indrettede ferielejligheder ligger i et hus med ekstra faciliteter. Her er swimmingpool, spabad, billardbord og et tv i fælles opholdsstue. Lejlighederne er helt ideelle til familieferien. Øen byder på et væld af aktiviteter og seværdigheder. Kører I ad øens hovedvej, har I udsigt ud over de skønne landsbyer, det krystalklare hav og meget mere. Omgivelserne og den lille by Jelsa er især kendte for deres skønne strande og et rigt gastronomisk udvalg. Lejlighederne ligger på en vej, som er befærdet om sommeren.
Dette komfortable luksushus ligger i en nyanlagt og moderne park med megen plads mellem feriehusene. Stuen er indrettet med pejs. Parken Het Lageveld ligger i et herligt, skovrigt område ved siden af en badesø, som i sommermånederne er et bade- og fritidsparadis. Parken har meget at byde på, blandt andet cykeludlejning, morgenbrød og børnepasning. Den udgør et godt udgangspunkt til at udforske det attraktive Twente og Het Vechtdal. Besøg også eventyrparken Hellendoorn, nationalparken Sallandse Heuvelrug eller byerne Deventer og Enschede, som ligger 40 km derfra. Du bør også besøge svømmehallen i Wierden med sauna, spabad og tyrkisk dampbad. Barneseng og -stol mod bestilling.
Schönhagens gæster er særligt glade for den godt 1000 meter lange strand, som grænser op til stranden i Kappeln. På stranden overvåges gæsternes sikkerhed af livreddere. Mod syd afgrænses stranden af en stejl skrænt. Med en enestående beliggenhed tæt på stranden i Schönhagen opførtes dette fantastiske anlæg med luksusferiehuse med eget spabad og sauna efter skandinavisk forbillede. Der venter jer en komfortabel og funktionel indretning i husene. Det lokale turistbureau hjælper jer gerne, hvis I ønsker hjælp og tips til en afvekslende ferie. IDENTISKE HUSE (delvis med havudsigt): DSH106+110+123+141 Andre hustyper: DSH101-160. ► Nogle billeder er eksempler. Farven af huset og indretning kan variere. I alle huse er whirlpool og sauna ens.
Vandet omkranser dette stykke land som et blåt bånd. Schwansen er nemlig en halvø, som er omgivet af vand på tre sider. I denne autentiske ferieidyl ligger Schönhagen. Her venter jer en række skandinaviske luksusferiehuse lige i nærheden af stranden, med komfortabel indretning og plads til 12 personer. Glæd jer til en spændende ferie i hyggelige omgivelser med egen sauna og et dejligt spabad. IDENTISKE HUSE: DSH108+112+127+128+145 Andre hustyper: DSH101-160. ► Nogle billeder er eksempler. Farven af huset og indretning kan variere. I alle huse er whirlpool og sauna ens.