Till salu inom: ”

solgar goldenseal root kanadensisk gulrot 60 kapslar säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer min HTC Hero som jag köpte sept -09 från Katshing.se. Den funkar galant, är väl omhändertagen och hade skärmskydd i ca 18 månader. Nu har den rootats och har installerat Cyanogen mod 7, som bygger på den senaste Android 2.3.3! Bl.a. låter den dig klocka processorn så den blir snabbare. För dig som vill lära dig att roota och behöver en telefon att experimentera med är detta ett perfekt alternativ. Medföljer laddare, oanvända hörlurar samt 2GB SD-kort. Kampanj! En snabbkurs i att roota Android-telefoner ges på köpet :) Pris endast 500 kr. HTC Hero Android 2.3.3 root Cyanogen 7 Cyanogenmod Cyanogen(mod)
Tjenna! Hade tänkt sälja min fina gitarr! Använt den ytters lite! Fint skick funkar felfritt och inga repor. Det är som sagt en Fender gjord i Mexico en signatur gitarr av Jim Root gitarristen i Slipknot samt Stone Sour. Väldigt skön och lätt spelad funkar att spela det mesta på men ska man spela Metal eller något åt det hållet så är denna gitarr gudomlig måste jag säga. Två stycken aktiva EMG mickar, EMG® 81 Humbucking Pickup (Bridge) och EMG® 60(Neck) Matt vit med svart plektrumskydd. Caset ingår så klart. Kan skickas och du som köper betalar frakten, eller att jag kan lämna av den i Stockholm men dock så behöver det passa med att jag ska över till fastlandet. Några frågor eller något så är det bara sms/ringa dock efter 16:00 och inte allt för sent! MVH pontus.
I top skick. Alla original tillbehör (laddare, hörlurar) följer med inkl. kartongen som den kom i. - Luren är olåst och rootad. Tillbehör som följer med: - 16 Gb minneskort (värde 500 sek.-). - Sportarmband från BELKIN (värde 400 sek.-). - case-mate skydd. Luren kan levereras med den nyaste versionen av det operativ system som du önskar. - HTC Sense, CyanogenMod eller den iOS liknande MIUI (http://www.miui.us/).