Till salu inom: ”

snygga grå träningsbyxor tights 38 soc nya säljes

Tidigare annonser till salu

Byxor, stl. 40 (M), dam Dessa tights har reflexer på höfter och lår. Liten ficka med dragkedja bak så att du kan förvara nycklar. Praktiska dragkedjor bak på benen och även dragsko i midjan. Storleken är Medium. Dessa är bara använda 1gång, köpte fel storlek. Skickas gärna, frakt tillkommer. Kostar i butik 649:- Säljes för 450:- 450:- Topp, stl. 40 (M), dam En snygg Flippa Top som är knappt använd. Skickas gärna, frakt tillkommer då. 400:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jeans, stl. Midja 30 tum, dam Två par jätte snygga jeans till salu Båda paren är från hm och är tighta med låg midja. Ena paret är svart grå med lite slitningar och kostar nya 399:- de har storlek 30/34. De är lite tjockare i tyget än de blå. Det blå paret kostar nypris 299:- och har storlek 30/30. Säljer de båda efter att jag gjort ett felköp och insåg att de båda är lite för stora. De är med andra ord egentligen knappt använda. Säljer de blå för 150:- och de svart/grå för 200:-. Eller båda för 300:- Jag skickar och står för frakten Har du frågor eller vill se fler bilder kontakta mig gärna på min mejl:) Allt gott
Övrigt, stl. 34 (XS), dam Svart/rosa Nike linne med inbyggd sportopp i strl XS Helt nytt, aldrig använt Ord pris 399kr säljes för 200kr Rosa Better Bodies linne i XS Knappt använt säljes för 100kr Svarta Nike löpartights i strl XXS(passar även de som har XS) Knappt använda Ord pris 599kr säljes för 300kr Grå Soc tights i strl 36 Aldrig använda Säljes för 250kr Paketpris kan erbjudas. Paket kan skickas, då står köparen för frakten.
Vill börja med att säga detta... Hade dessa hyllor ute här för ett tag sen men ångrade mig och drog tillbaka annonsen. Trodde att jag skulle ha en plats till dem i min snart nya lägenhet, men inte. Därför lägger jag ut dem igen. Nu till hyllorna! Snygga hyllor i vit och grå högglans, se Bild! I höga hyllan är det fyra insatser med dörrar i grå högglans. Höga hyllan är 149x79 cm. I låga hyllan är det fyra lådinsatser med två lådor i varje insats, är i grå högglans. Låga hyllan är 79x79 cm. Är i bra och fint skick, köpte allt sommaren 2014 Avhämtning!
Snygga grå träningsbyxor/tights, 38, soc,nya!