Till salu inom: ”

slitz sept 2001 anna kannerlöv marie plosjö säljes

Tidigare annonser till salu

Hej -lägenhet önskas hyra from sept helst i Sjöstaden med omnejd, söder, sickla, saltsjökvarn, henriksdal, finnboda. Av skötsam kvinna på 45år med en son på 8år -god och trygg inkomst. Rökfri, inga husdjur. Har goda referenser och deposition kan ges. Ursprungligen norrländska verksam inom fastighetsbranschen. Hyr gärna även korttid. önskvärt är 2:a-3:a. Sonen går i skola i Luma Park. Jag arbetar på Kungsholmen. Alla svar uppskattas. Mvh Marie Rytting 076-9099033
säljer alla böckerna ur deckardrottningarnas serier om gotlandspolisen och deras mord =) Marie ljungstedt och hennes komisarie knutas. 9 pocket och en inbunden bok 250 kr anna jansson och hennes polis maria wern. 12 pocket och en inbunden bok 250 kr kan skickas mot att köparen står för frakten, annars finns det att hämta i löddeköpinge Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bokförlaget Atlantis. 1:a upplagan uppl. 2009. 165 s. Inbunden. 24x22cm. 720 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Anna Petrus var verksam under några intensiva år 1910- och 20-talet. Under lång tid har hon därefter varit bortglömd. Först på senare år har Petrus särpräglade konstnärskap med dess kraftfulla stil åter uppmärksammats. Speciellt gäller det hennes pionjärinsatser som industrikonstnär. Hennes formgivning för Svenskt Tenn och Näfveqvarns Bruk väcker idag internationellt intresse och Svenskt Tenn har fortfarande flera av hennes produkter i sitt sortiment. I många stycken har kunskapen om Petrus liv och gärning varit ofullständig. Det gäller inte minst hennes tid som enskild konsthantverkare liksom samarbete med arkitekter som Uno Åhrén och Carl Bergsten, vilket ledde till fantastiska uppdrag för konstindustriutställningarna i Paris 1925 och i New York 1927 och M/S Kungsholm. Likaså har hennes verksamhet som skulptör förblivit okänd, en följd av den brand som 1920 ödelade hennes ateljé. I stort sett alla skulpturer som skulle visas på en förestående utställning blev lågornas rov. Marie Rehnberg ger oss en elegant och engagerande skildring av villkoren för en kvinnlig konstnär i Sverige i början av 1900-talet. Aldrig läst.
Slitz Sept. 2001 - Anna Kannerlöv/Marie Plosjö
Slitz Sept. 2001 - Anna Kannerlöv/Marie Plosjö