Till salu inom: ”

slåttermaskin aktiv th morgongåva säljes

Tidigare annonser till salu

Brukarkooperativet JAG är en av Sveriges största privat assistansanordnare. Vi söker en personlig assistent till en av våra medlemmar, en aktiv och social kille i centrala Stockholm. Som hans mänskliga hjälpmedel kompenserar du hans funktionsnedsättningar och assisterar honom (ofta tillsammans med ytterligare en assistent) i hans olika livssituationer såsom hemma, på arbetet, på utställningar, på bio och på restaurangbesök. Din arbetsplats är där han befinner sig. Du ska också fungera som arbetsledare med uppgifter som personalplanering, tidrapportering, rekrytering och bemanningsansvar. Du får god introduktion och handledning. Det här arbetet är en spännande blandning mellan att vara assistent, leda andra människor och ta en del administrativt ansvar. Vi tror att du som ska ha det här jobbet gillar att jobba med människor och har erfarenhet av liknande arbete. Du är ansvarsfull, lyhörd och har lätt att ta initiativ. Du har ordning och reda samt datorvana. Arbetstid hel/deltid. Individuell lönesättning, Avtal KFO-kommunal Eller skicka en skriftlig ansökan till Brukarkooperativet JAG, Box 16145, 103 23 Stockholm. Ange signaturen 4041751 i din ansökan.
Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som fritidsledare kommer du att arbeta med ungdomar i åldern 10-12 år. Du kommer att arbeta på en ungdomsgård som har en aktiv profil. Där kommer du att arbeta med den öppna verksamheten och inskrivningen av ungdomarna. Krav på person Är student och kan arbeta mån-fre kl. 13-17. Du bör ha arbetat med barn och ungdomar tidigare och känna dig trygg i denna roll.
Brukarkooperativet JAG är en av Sveriges största privat assistansanordnare. Vi söker en personlig assistent till en av våra medlemmar, en aktiv och social kille i centrala Stockholm. Som hans mänskliga hjälpmedel kompenserar du hans funktionsnedsättningar och assisterar honom (ofta tillsammans med ytterligare en assistent) i hans olika livssituationer såsom hemma, på arbetet, på utställningar, på bio och på restaurangbesök. Din arbetsplats är där han befinner sig. Du ska också fungera som arbetsledare med uppgifter som personalplanering, tidrapportering, rekrytering och bemanningsansvar. Du får god introduktion och handledning. Det här arbetet är en spännande blandning mellan att vara assistent, leda andra människor och ta en del administrativt ansvar. Vi tror att du som ska ha det här jobbet gillar att jobba med människor och har erfarenhet av liknande arbete. Du är ansvarsfull, lyhörd och har lätt att ta initiativ. Du har ordning och reda samt datorvana. Arbetstid heltid/deltid. Individuell lönesättning, Avtal KFO-kommunal Eller skicka en skriftlig ansökan till Brukarkooperativet JAG, Box 16145, 103 23 Stockholm. Ange signaturen 4041751 i din ansökan.
Säljer en Aktiv 600 -440 av 1977 års modell en pärla från morgongåva Sweden! Planen var att måla på denna och åka ut och fiska med i vinter dock tog min aningen mer realistiska sambo beslutet att jag inte kommer ha varken tid eller plats att göra varken målningen eller fisket i vinter. Riktigt synd då jag verkligen gillar modellen. Maskinen har stått sen typ -94 i en vebod, motorn går runt och har jämt och fint komp på 10, 5 bar så de borde inte vara nått problem att få den att puttra igång. Huven är dock trasig. Vill ha bort den innan måndag för då tänkte jag hämta hem min ordinarie skoter, säljer den därför för endast 1000:- Kan tänka mig byte mot nått jakt / fiske relaterat. Även ammunition är intressant helst skeet / trapp till 12ans hagel men även stutsar och .22 ammo intressant.
Slåttermaskin AKTIV TH MORGONGÅVA med tre st knivar samt nya reservblad till dessa. Reservmaskin finns. PRIS: 2000:- Tfn 0321-80060 Mob 0702935929 OBS!!!LÅNAD MAIL, ENDAST TELEFONKONTAKT!!!!