Till salu inom: ”

skuruparken stuga arrende 50 säljes

Tidigare annonser till salu

Här kan du få en lugn plats i skogen redan till sommaren, bara att flytta in. Omgivet av flera små sjöar, vandringsleder, bär och svamp. Huset är 31 m2, byggt 1968. Kök/allrum och 2 sovrum. Gäststuga med våningssäng samt två uthus. Det mesta av inventarierna följer med. Ingen el men underbar vedkamin och gasol. Sommarvatten, enkelt avlopp, utedass med kemtoa. Huset står på en liten arrenderad stugplats/skogstomt, arrende f.n. 500 kr/år. Stugan finns vid IOGT-NTO:s fritidsgård utanför Stavsjö i Kolmården. På gården finns samlingssal med kök, dusch, latrintömning. Föreningen har en egen liten sjö med badplats och roddbåt. För att köpa stuga och arrendera stugplats krävs medlemskap i IOGT-NTO samt att man deltar i gemensamma arbetsdagar under året. På fritidsgården ordnas offentligt midsommarfirande där stugägare och andra medlemmar står för arbetet. Endast telefonkontakt, Birgitta 0730-560358.
Trevlig liten stuga 12 kilometer utanför Norrköping (Kvillinge). Stugans boyta är 38 kvm fördelat på 3 rum och kök med braskamin i vardagsrum. Nylagt laminatgolv i hela stugan och stugan är i övrigt delvis renoverad. Stugan har nylagt plåttak och och är isolerad. El finns framdragen till el-central. Ej vatten. Separett WC i fristående byggnad. Förrådsbyggnad finns på tomten men är i renoveringsbehov. Tomt på 1200 kvm med äppelträd, Röda & Svarta vinbär, krusbär, smultron samt ett potatisland. Tomt på arrende (köpare måste godkännas av tomtägaren). Mer information fås via nuvarande ägare på telefon 0738-14 51 36 Pris: lägst 50 000:- eller högstbjudande Pris: 50000 kronor
Hej vi säljer våran stuga med en tår i ögat, pga att vi skall öppna firma o hinner inte utnyttja den som man vill.Stugan var 25 kvadrat när vi köpte men är nu 40. Vi tror att den är byggd på 70-talet.Vi har ägt den i 5år o trivts fantastiskt bra. Arrende tomt på 600 kvadrat/3000/år. Soldäck runt 2/3 av stugan. Sommarvatten. Separett toalett. Varmluftsugn. Gäststuga om 15 kvadrat med dusch. Nybyggt förråd om ca 6 kvadrat. Ca.5km till badplats.(Espevik) 11 km till Varberg centrum. Pris 425000 eller högstbjudande. MVH.Håkan o Jeanette.
3rum o litet kök med köksavlopp till stenkista ,inget rinnande vatten men brunn finnes på tomten och regntunnor ute .el samt telefon indraget. i stugan finns en täljstens kamin så det är gott och varmt att vara där även på vintern.alla möbler och husgeråd ingår i köpet tex bäddsoffa för två ,våningsäng och skänk. i köket finns kyl med 30 l frys,micro, kaffekokare mm.på tomten samsas jag med ett uthus på 24 kvadratmeter innehållande ett gästrum,utedass,sommardusch samt redskapsförråd/vedbod.gräsklippare plus div trädgårdsredskap ingår.på tomten finns också en bedårande lekstuga(div leksaker kvar).och sist men inte minst en härlig pergola att sitta i även om inte vädret är så bra,trädgårdsmöbler.tomten är 800 kvadratmeter och ligger lugnt vid en återvändsgata, mycket lummigt och fint stora odlingsmöjligheter för den som vill. Arrendet är på ca 700/mån stugan skulle nog bli glad över lite tapeter,annars är stugans yttre i bra skick.ring för vägbeskrivning.
Med insynsskyddat läge inbäddat i grönska finner vi detta sommarboende som varit i samma familjs ägo under 20 år. Högt läge intill skog med fint privat läge med strålande eftermiddags- och kvällssol. Uppvuxen lummig trädgård med syrenträd, rhododendron, guldregn och vinbärsbuskar. Perfekt för den odlingsintresserade. Här avnjuts lugnet och tystnaden i harmoni med den vackra naturen med sommarängar och vackra stränder. Utsökt läge för den båt- och skärgårdsintresserade med båtklubb och Marina på kort promenadavstånd. Rikt fiskeliv i Skurusundet med abborrar, laxfiskar och strömming. Skuruparken erbjuder gott om strövområden med både orörd natur och promenadvänliga stigar. Stugan om ca 25 kvm erbjuder ett praktiskt sommarboende med allrum, sovrum och pentry med matplats. Nyinlagda golv och ljust målade väggar. ALLRUM: Allrum med gott om plats för soffa och fåtöljer. Fönster och dörr mot trädgården och uteplatsen. Fotogenkamin. SOVRUM: Sovrum med våningssäng. PENTRY & MATPLATS: Pentry med gasolspis och förvaringsutrymmen. Indraget vatten till diskbänk. Kylskåp som drivs med gasol. Fotogenvärmare. Matplats för 4-6 personer intill fönster i söder. ALTAN: Stensatt uteplats och altan med trätrall. FÖRRÅD: Förrådsutrymme om ca 5 kvm med ingång från uteplatsen. Möjlighet finns att inreda förrådet med bastu, material för det ingår. Även under huset finns plats för förvaring. TC: Separat tc finns på tomten i mindre uthus. ÖVRIGT: Nytecknat arrendeavtal på 15 år fr o m 2013 med arrendeavgift 15 000 kr/år. Se § 4 i bifogat arrendeavtal. Förmånlig rabatt på arrendeavgiften enligt följande, vilket för 2013 ger en avgift om 4 500 kr: År 2013: 70 % rabatt År 2014: 65 % rabatt År 2015: 60 % rabatt År 2016: 55 % rabatt År 2017: 50 % rabatt År 2018: 45 % rabatt År 2019: 40 % rabatt År 2020: 35 % rabatt År 2021: 30 % rabatt År 2022: 25 % rabatt År 2023: 20 % rabatt År 2024: 15 % rabatt År 2025: 10 % rabatt År 2026: 5 % rabatt År 2027: 0 % rabatt I försäljningen ingår möblemang, utemöbler och trädgårdsredskap - färdigt att flytta in! Möjlighet till snabbt tillträde! Bilväg hela vägen fram till tomten, plats för 1-2 bilar för i-/urlastning. Gemensam TC inom området. Obligatoriskt medlemskap i Skuruparkens Stugägareförening, 1 000 kr/år. Då ingår kommunalt vatten under sommarhalvåret, sophämtning och TC. Föreningen har två gemensamma städdagar/år samt kräftskiva. För mer info se www.saltsjons.se